Новий старт: гаджети для продуктивного навчального року

Новий старт: гаджети для продуктивного навчального року

Новий старт: гаджети для продуктивного навчального року

Суспільство
31 серпня 2022 16:14

Влітку 2022 Honor представили оновлену версію ноутбука MagicBook 14 - тепер він не тільки тонкий і легкий (1,3 кг), але і оснащений новими чіпами Ryzen 600 і 14-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2К, може автономно працювати 13 годин.

Удосконалений лептоп вже з'явився у продажи у Китаї. Новинку можна назвати бюджетною, і напередодні навчального року студенти та школярі можуть додати цей ноутбук до свого списку бажань. Закупили зошити, ручки, олівці, але зовсім забули про ледве живий лептоп та несправну вебку? Щоб такого не траплялося, ділимося з вами добіркою техніки для цікавого та ефективного навчання.

Які девайси потрібні для навчання та як їх вибрати

Техніка для учнів та студентів повинна бути міцною та компактною, місткою в плані пам'яті, що довго тримає заряд та бюджетною. Основне призначення:

  • ноутбук потрібен для виконання багатьох завдань, присутності на дистанційних уроках, роботи з конспектом аудиторії;
  • планшет замінює важку стопку книг, може використовуватися для онлайн-уроків та домашніх завдань;
  • якісна веб-камера необхідна для максимального залучення на занятті та в комунікації з учителем та товаришами;
  • навушники дають можливість навчатися будь-де з повною концентрацією.

Ноутбук Honor MagicBook X 14 (NBR-WAI9B)

Поки нова технологія Honor не з'явилася в магазинах нашої країни, взяти на замітку можна версію 2021 року. 14-дюймовий екран має роздільну здатність Full HD. У лептопа двоядерний процесор, 8 ГБ оперативної пам'яті та SSD накопичувач об'ємом 256 ГБ. Пристрій тримає зарядку до 13 годин із потужністю батареї 56 Вт на годину. Корпус виготовлений з алюмінію, дизайн короткий, ноутбук дуже тонкий - 15,9 мм, і важить всього 1,3 кг. Веб-камера вбудована в кадр над екраном. Також ноутбук оснащений такими неочевидними корисностями, як технологія піклування про зір Comfort Eye та можливість розблокувати девайс відбитком пальця – чимало бюджетної моделі.

Новий старт: гаджети для продуктивного навчального року фото 1Новий старт: гаджети для продуктивного навчального року фото 1

Планшет Lenovo Tab M10 HD (2 Gen) LTE 64 GB

У таблетки 10.1-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280x800 пікселів, його вага – 420 г. При такій компактності пристрій оснащений восьмиядерним процесором. Об'єм оперативної пам'яті – 4 ГБ, вбудованої – 64 ГБ. З планшета можна здійснювати дзвінки та підключатися до 3G, 4G. Девайс працює без заряджання до 8 годин. Цікавою є також технологія розпізнавання обличчя для зняття блокування. Для бюджетного сегменту це справжня знахідка, з якою можна вчитися, спілкуватися та працювати будь-де.

Новий старт: гаджети для продуктивного навчального року фото 2 1Новий старт: гаджети для продуктивного навчального року фото 2

Веб-камера Gemix F9

Якщо на комп'ютері немає камери, а викладач вимагає включати її на заняттях, то до нього час прислухатися і придбати веб-сайт. У моделі є вбудований мікрофон та кріплення-прищіпка. Поле огляду – 360 °, інтерфейс – USB 2.0. Пристрій доступний у 3 кольорах, відрізняється лаконічним дизайном та низькою ціною.

Навушники Logitech USB Headset H340

Для віддаленого навчання потрібно вибирати не лише якісні, а й комфортні навушники. Ця модель має легке оголов'я і м'які амбушюри з поролону, а також вбудований мікрофон. Для підключення до комп'ютера навушники оснащені USB-інтерфейсом. Якість звуку забезпечено широким частотним діапазоном від 20 до 2000 Гц та чутливістю до 115 дБ. Logitech USB Headset H340 відносяться до середнього цінового сегмента.

Сподіваємося, що наша вибірка допоможе вибрати гаджети для підкорення нових висот. Радимо додати відвідування Comfy.ua у вашего чек-листа підготовки до школи чи університету, адже успішне навчання сьогодні – це технологічне навчання.

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах