Як правильно вибрати розмір срібного браслету

Стиль життя
20 листопада 2023 17:12

Насправді, це той різновид прикрас, який має бути присутнім в колекції кожного, хто цінує аксесуари – ювелірні вироби, що наголошують на індивідуальному стилі та характері. Однак при визначенні з розміром цієї дрібнички зазвичай виникають проблеми.

Наприклад, ланцюжок випадає, непомітно вислизаючи з руки. Чи навпаки – дуже сильно тисне на зап'ясток, викликаючи дискомфорт, а іноді навіть й біль. Ці проблеми не повинні хвилювати носія. Вибір розміру – не таке складне завдання. Існує кілька перевірених методів, щоб знайти найбільш відповідний.

py6wKHYBa69OW4L_F96FiBm0ZMpReH6zQFGrOcho__3DrZ51G5IEWfSHYdWtwO9EsoJugj_2QU8hJsxPA9f-KATKIMzAOiDn6P-8ZP-GXPgFCnUc0aqCjhwcEVcLvb8uLw5uLAmkWE-OyFuGbN3k2s8py6wKHYBa69OW4L_F96FiBm0ZMpReH6zQFGrOcho__3DrZ51G5IEWfSHYdWtwO9EsoJugj_2QU8hJsxPA9f-KATKIMzAOiDn6P-8ZP-GXPgFCnUc0aqCjhwcEVcLvb8uLw5uLAmkWE-OyFuGbN3k2s8

Те, що має значення

Сучасний срібний браслет – улюблене доповнення не лише жіночого, а й чоловічого стилю. Він чудово виглядає на руці, він блискучий та привабливий та привертає увагу інших шанувальників модних та класичних тенденцій. Однак для того, щоб згаданий ефект, як і саме використання прикраси, приносив чисте задоволення, слід подбати про правильний вибір розміру браслета.

  • Якщо він буде надто тугим, це обмежить рухи та створить враження дискомфортного тиску на зап'ястя.
  • Одягання надто великої кількості виробів може призвести до постійного контролю та уваги до ваших прикрас. У гіршому випадку вони зісковзують з руки.

Купуючи прикрасу своєї мрії, незалежно від приводу та намірів, кожен хоче залишитися задоволеним зовнішнім виглядом та розмірами нової покупки. Якщо ви ставите питання, як вибрати ідеальний розмір браслета для себе, своєї другої половинки або у подарунок близькій людині, всю необхідну інформацію знайдете нижче.

CGGzInzDXkZ-Ix29Ak4pVs1a1hcWSZ_fCmIvgxKePujbfHUBBwj7_WWzP6NT81GRai5U0ORwqaP5J5m1AbCrV61fpapula3LqlFG_7xAiF6ugrJgr3TPTlNWxYMZ7SClQcpNTMNjgrhHIoyspUad3D0CGGzInzDXkZ-Ix29Ak4pVs1a1hcWSZ_fCmIvgxKePujbfHUBBwj7_WWzP6NT81GRai5U0ORwqaP5J5m1AbCrV61fpapula3LqlFG_7xAiF6ugrJgr3TPTlNWxYMZ7SClQcpNTMNjgrhHIoyspUad3D0

Як опанувати влучний розмір

Купівля ідеального браслету не є складним і трудомістким завданням. Дотримання кількох порад фахівців допоможе вам досягти успіху, завдяки чому нова прикраса стане улюбленою. По-перше, це список розмірів браслетів, доступних у нашому інтернет-магазині, виходячи із кола зап'ястя. Але ж він відрізняється для жіночих та чоловічих прикрас, тому з ним теж варто ознайомитись.

Прості секрети самостійного вимірювання

Щоб вибрати ідеальні параметри, спочатку необхідно виміряти обхват зап'ястя. Це перший крок, який слід зробити ще до придбання прикраси своєї мрії.

  1. Найпростіший спосіб – використовувати для цього рулетку. Просто оберніть її навколо зап'ястя так, щоб вона прилягала до руки, але не тисла на неї, залежно від того, як ви вважаєте за краще носити браслети.
  2. Однак якщо такий варіант неможливий, найпростіший і доступний спосіб вимірювання, який ви можете зробити в домашніх умовах, – це обмотувати зап'ястя ниткою, а потім точно виміряти його довжину лінійкою.
  3. Якщо у вас немає нитки, це не заважає вам використовувати іншу імпровізовану рулетку, якою може бути аркуш паперу або фрагмент будь-якої мотузки. Однак пам'ятайте, що не слід затягувати матеріал, що використовується, занадто туго – інакше браслет може виявитися занадто маленьким. А саме цього ми і намагаємося уникнути.

Отримана при вимірі кількість міліметрів і є розмір зап'ястя, виходячи з якого слід підбирати довжину браслету.

Якщо ви намагаєтесь бути впевнені, що зняті мірки вірні та срібний браслет виправдає всі очікування, варто ознайомитись ще з одним правилом: до кола зап'ястя слід додати ще декілька міліметрів. Однак до цього потрібно підходити особисто. Кожна людина має свої переваги в носінні прикрас. Якщо ви з тих людей, яким не подобається відчуття тугих браслетів, варто додати згадані міліметри.

Однак якщо відчуття вільного обертання або скручування ланцюжка навколо зап'ястя вам некомфортно, рекомендуємо додати лише 1 мм або покладатися на результат отриманий раніше.

Перш ніж набувати прикрас, які підкреслять ваш стиль і характер, а також повсякденний одяг, рекомендуємо самостійно, але ретельно виміряти зап'ястя. Ця звичка дозволить вам насолоджуватися ювелірним виробом ідеального розміру, що прослужить довгі роки. Просто втілить у життя кілька цих простих порад, і зручні та яскраві прикраси будуть тішити око довгий час.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах