3 процедури для шкіри обличчя, які варто зробити восени

Стиль життя
24 жовтня 2023 16:10

Осінь — прекрасна пора для жіночих б‘юті-процедур, адже зі зниженням показників ультрафіолетового індексу збільшується перелік косметологічних методик, що доступні саме в цей сезон. Варто пам‘ятати, що після активних літніх сонячних променів шкіра обличчя та тіла теж зазнає значного впливу та перетворюється на суху, зневоднену, з яскраво вираженою пігментацією або ж зморшками. Щоб покращити стан обличчя та подарувати йому молодість і красу, необхідно разом з косметологом розробити правильну стратегію та послідовний алгоритм із б‘юті-процедур. Кожен сеанс у спеціаліста несе в собі окрему мету для покращення стану шкіри, а саме:

  • очищення;
  • зволоження;
  • ліфтинг.

Якщо задовольнити базові потреби шкіри обличчя та тіла, що полягають саме в цих трьох факторах, то результат не змусить себе довго чекати. З чого варто почати процес омолодження та відновлення якості шкіри? Спробуємо визначити.

3 процедури для шкіри обличчя, які варто зробити восени - фото3 процедури для шкіри обличчя, які варто зробити восени - фото

Біоревіталізація

Процедура біоревіталізація обличчя — це ін‘єкційний метод омолодження шкіри, що більшою мірою націлений на глибоке зволоження шарів епідермісу. Під час процедури косметолог за допомогою шприца вводить в ділянки обличчя синтезовану гіалуронову кислоту (ГК), що за своїм складом ідентична з тією, яку організм виробляє впродовж життя. З віком запаси ГК зменшуються, тому їх необхідно поновлювати, адже вони відповідальні за клітинне зволоження шкіри та утримання вологи. Додатково біоревіталізація ефективно працює з пігментацією, слідами постакне, вирівнює тон та покращує пружність шкіри. Зволожена шкіра — завжди молода та сяюча, тому біоревіталізація має попит серед дівчат як улюблена осіння косметологічна процедура.

3 процедури для шкіри обличчя, які варто зробити восени - фото3 процедури для шкіри обличчя, які варто зробити восени - фото

Хімічний пілінг

Розпочинати курс естетичних косметологічних процедур з початком осені стає можливим саме з хімічних пілінгів. Процес ексфоліації верхнього шару шкіри за допомогою різного типу хімічних кислот дає змогу повністю очистити обличчя від ороговілих клітин та інших забруднень. Кислотний пілінг ефективно омолоджує епідерміс, за потреби — відбілює та вирівнює рельєф, працює з чорними цятками та впливає на роботу сальних залоз, зменшує жирний блиск і надає здорове сяйво. Залежно від активної речовини та її концентрації можна досягати різної глибини впливу й результативності, тому хімічний пілінг — ідеальна процедура, яка забезпечує базову потребу шкіри обличчя — очищення.

Фракційний RF-ліфтинг

Після очищення та зволоження саме час подумати про ліфтинг шкіри обличчя та розгладження зморшок. З проявами перших вікових змін ефективно справляється процедура фракційного RF-ліфтингу. Суть методики полягає у підшкірному проникненні спеціальною насадкою з мікроголками, через які проходить радіохвильовий імпульс. RF-енергія проникає в глибинні шари шкіри до 3 мм і стимулює волокна еластину і колагену до синтезу, а епідерміс — до відновлення пружності, що в загальному дає якісний ліфтинг ефект.

При проведенні вищезгаданих процедур курсом та у відповідній послідовності — естетичний омолоджувальний ефект вам буде забезпечено на пару років!

Почніть процес б‘ютифікації вже цією осінню, щоб сяяти в будь-яку пору!

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах