Вода у кранах відповідає нормі, - "Харківводоканал"

Водопровідна вода у Харкові відповідає нормі, - "Харківводоканал".

Водопровідна вода у Харкові відповідає нормі, - "Харківводоканал". Фото: vodokanal.kharkov.ua

Комуналка
17 квiтня 2022 13:44

У КП «Харківводоканал» повідомили, що лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю щоденно досліджує якість води.

Також аварійні бригади у місті відновлюють водопостачання, налагоджують внутрішньобудинкові системи та контролюють водовідведення у всіх районах міста.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зокрема, сьогодні, 17 квітня, робітники комплексу «Харківводопостачання» проводять ремонтні роботи на трубопроводах у Основ'янському, Шевченківському, Московському, Новобаварському та Київському районах. Ушкодження на мережах усувають дев'ять бригад. Учора робітники ліквідували вісім пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання і упорядкували десять оглядових колодязів.

Фахівці лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Бригади комплексу «Харківводовідведення» планують щодня виконувати понад 35 заявок на профілактичне чищення зовнішніх мереж водовідведення. За цим напрямком працює п'ять аварійних бригад. Крім того, ремонтники беруть участь у відновленні пошкоджених трубопроводів.

Працівники управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем відновлюють пошкоджені комунікації на 20 стояках, щоб забезпечити подачу води до 189 квартир. Також ліквідують різні аварійні ситуації, що виникають під час обстрілів, підключають до водозабезпечення житло харків'ян, що повернулися додому, і підтримують у належному технічному стані притулку.

Для економії часу ремонтних бригад харків'ян просять детальніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце витоку, точну адресу, а також номер телефону заявника для уточнення. Повідомити цю інформацію можна за тел.

  • 15-33.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах