Росіяни обстріляли енергетичні об'єкти Харківської області: Пісочин та Люботин без світла

Росіяни обстріляли енергетичні об'єкти Харківської області: Пісочин та Люботин без світла.

Росіяни обстріляли енергетичні об'єкти Харківської області: Пісочин та Люботин без світла. Фото: Chronicle Media

Комуналка
29 вересня 2022 16:44

У Пісочині та Люботині зникла електроенергія.

У "Харківобленерго" кажуть, що це сталося через "зниження надійності електропостачання внаслідок попередніх ракетних обстрілів енергетичних об'єктів регіону". Про це Суспільному повідомила представник "Харківобленерго" Марина Шевченко.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Внаслідок аварійного відключення в мережі було знеструмлено Пісочин, Люботин та кілька інших населених пунктів Харківської області. Це сталося через зниження надійності електропостачання внаслідок попередніх ракетних обстрілів енергетичних об'єктів регіону", — повідомила Шевченко.

Окрім Пісочина, без світла залишились і сусідні громади, розповів Суспільному Пісочинський селищний голова Олег Чорнобай.

"Наразі цим займаються фахівці "Харківобленерго". Це не тільки в нашому селищі. Поряд також без світла. Пісочин, Березівка, Рай-Оленівка 100% без світла. Фахівці працюють", - сказав селищний голова.

У "Харківобленерго" кажуть, що енергетики працюють над усуненням аварійної ситуації. Наразі невідомо, коли у людей з'явиться світло.

"Водночас фахівцям "Харківобленерго" сьогодні вдалося запитати частину Шевченківського району Харкова, яка була знеструмлена через ракетні обстріли 27 вересня. Зокрема, йдеться про споживачів по вулиці Отакара Яроша", - уточнила Марина Шевченко.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах