Оновлення — щовівторка: харків'яни в чат-боті можуть дізнаватися про стан свого будинку

Харків'яни в чат-боті можуть дізнаватись про стан свого будинку.

Харків'яни в чат-боті можуть дізнаватись про стан свого будинку. Фото: ITC.ua

Комуналка
11 серпня 2022 21:34

Чат-бот «Харків – Твій дім», за допомогою якого харків'яни можуть дистанційно дізнатися, чи в придатному для проживання стані знаходиться їхній будинок, оновили.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, оскільки було проведено багато нових оглядів пошкоджених об'єктів, дані у чат-боті повністю актуалізували. Тепер вони системно оновлюватимуться раз на тиждень у вівторок.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також харків'яни можуть побачити, що в оновленому чат-боті наразі не надається інформація про стан внутрішньобудинкових комунікацій (водо-, газо-, електропостачання), оскільки ці дані не є перманентними. Однак у разі виникнення аварійних ситуацій служби, які забезпечують життєдіяльність міста, роблять усе можливе, щоб якнайшвидше ліквідувати пошкодження.

Нагадаємо, пройшовши просту реєстрацію, харків'яни, які ще не повернулися до міста, можуть дізнатися, наскільки постраждало їхнє житло, а саме - чи пошкоджено конструктив та цокольний поверх будинку, загальну кількість вибитих вікон, пошкоджених ліфтів та під'їздів, а також обсяг пошкодженої покрівлі та фасаду. Якщо якийсь будинок ще не обстежили, людина отримає повідомлення, що інформація щодо його житла відсутня. У такому випадку необхідно почекати кілька днів і знову попросити інформацію в чат-боті.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах