На Північній Салтівці майже до всіх будинків дали воду, — «Харківводоканал»

На Північній Салтівці майже всі будинки дали воду, — «Харківводоканал».

На Північній Салтівці майже всі будинки дали воду, — «Харківводоканал». Фото: Харківська міськрада

Комуналка
01 червня 2022 15:47

На Північній Салтівці та в житловому комплексі "Інтернаціоналіст" водопостачання немає лише у двох найбільш зруйнованих будинках.

Про це повідомив заступник генерального директора - директор комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал" Владлен Волков.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, відновленням водопостачання переважно займалися на Салтівці та Північній Салтівці, де після значних руйнувань подачу води було відключено протягом двох та більше місяців. Так, без водопостачання там знаходилися 102 будинки. 

На Північній Салтівці майже всі будинки дали воду, — «Харківводоканал».На Північній Салтівці майже всі будинки дали воду, — «Харківводоканал». Фото: Харківська міськрада

«Після проведених ремонтів сьогодні без води залишаються лише два найбільш зруйновані будинки. Як і обіцяли, ми відновили зовнішні мережі на Північній Салтівці та у житловому комплексі «Інтернаціоналіст». Пориви на водоводах у цьому районі виявлено поки що не всі, і в міру їхнього прояву відновлювальні роботи будуть продовжуватися», — сказав Владлен Волков.

Вчора бригади комплексу відремонтували 13 пошкоджених ділянок зовнішніх водоводів, а сьогодні, 1 червня, планують усунути п'ять аварійних ситуацій.

Усього у травні ремонтні бригади усунули 164 пориви на трубопроводах і упорядкували 265 оглядових колодязів.

На Північній Салтівці майже всі будинки дали воду, — «Харківводоканал».На Північній Салтівці майже всі будинки дали воду, — «Харківводоканал». Фото: Харківська міськрада

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах