3 місця, де можна відсвяткувати Новий рік у Харкові

3 місця, де можна відсвяткувати Новий рік у Харкові

3 місця, де можна відсвяткувати Новий рік у Харкові – фото: www.freepik.com

Дозвілля та їжа
28 грудня 2022 20:18

Попри те, що ворог продовжує вести активні бойові дії, Харків не стоїть на місці. Тут вже активно розгортається життя і відкриваються різноманітні заклади.

Звісно, ми не так уявляли собі початок 2023 року, але гарно його відсвяткувати і хоча б на день забути про весь негатив – дуже важливо. У народі кажуть: "Як рік почнеш, так його і проведеш!", саме тому ми підготували для вас підбірку місць, де можна відзначити Новий 2023 рік у Харкові.

  • Ресторан Ribs&Beer

Новий рік, що наближається, можна відсвяткувати у ресторані Ribs&Beer. Приміщення закладу знаходиться на нульовому поверсі, а це дуже важливо, якщо ви турбуєтесь про безпеку. Ресторан пропонує вишукані страви, безліч локацій для фото, а також гарантовану новорічну атмосферу. Тут працюють навіть при відключеннях світла, тому можна не перейматися і насолоджуватися приємним вечором.

Адреса: провулок Отакара Яроша, 18 (станція метро Ботанічний Сад)

Телефон: 067-190-65-55

3 місця, де можна відсвяткувати Новий рік у Харкові3 місця, де можна відсвяткувати Новий рік у Харкові – фото: www.facebook.com/ribsandbeer/
  • Новорічна ніч з дельфінами NEMO Hotel Resort&SPA

Програма на Новий рік 2023 у NEMO Hotel Resort&SPA обіцяє бути насиченою. Протягом доби, з 14:00 31 грудня на вас чекатиме маса розваг. Тут цілодобово буде працювати SPA зона, гості зможуть відвідати джакузі, попаритися в фінській сауні та в хамамі, поплавати басейні з підігрітою водою. Сама ж новорічна вечірка з розважальною програмою відбудеться у ресторані Terrace. Прямо тут можна буде познайомитися з головною зіркою свята — морським котиком Бобом. Прямо у новорічну ніч на відвідувачів чекає шоу дельфінів в малій теплій залі. 

Адреса: вулиця Сумська, 35 (сад ім. Т. Г. Шевченка)

Телефони:

+38 (098) 341 6888; 

+38 (099) 341 6888;

 +38 (095) 341 6888  

(Viber, Telegram, Whatsapp)

3 місця, де можна відсвяткувати Новий рік у Харкові3 місця, де можна відсвяткувати Новий рік у Харкові – фото: www.facebook.com/KharkovHotelNemo/
  • Lobster restaurant

Цей ресторан обіцяє, що тут ви не будете піклуватися ні про що у новорічну ніч. Вони пропонують вже готове меню для вашого святкового вечора. Впродовж ночі з гостями буде, за словами закладу, легендарний ведучий Blackjack. Свято супроводжуватиметься хітовою музикою, а якщо хочеться чогось свого, то можна піти поспівати в караоке – вхід вільний. Тут працюватиме професійний фотограф, що залишить, на згадку для гостей, серію фотографій. 

Адреса: вулиця Манізера, 8

Телефон: 067-400-00-88

3 місця, де можна відсвяткувати Новий рік у Харкові3 місця, де можна відсвяткувати Новий рік у Харкові – фото: www.facebook.com/people/Lobster_restaurant_/

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах