Що відвідати у Харкові перед новорічними святами
Що відвідати у Харкові перед новорічними святами
Дозвілля та їжа
20 грудня 2022 17:46
Що відвідати у Харкові перед новорічними святами – фото: www.freepik.com

У Харкові поступово починають працювати заклади та напередодні Нового року у місті проходить велика кількість різноманітних активностей. Що відвідати й де розважитися, читайте у статті.

  • Сходити у кінотеатр
    Кінотеатр Multiplex
    Кінотеатр Multiplex – фото: www.facebook.com/uamultiplex

На цей час у місті працюють три кінотеатри, які можна відвідати та подивитися нові стрічки. Покази фільмів влаштовують у: Multiplex Nikolsky, Filmax та Palladium Cinema. Заклади Multiplex Nikolsky та Palladium Cinema знаходяться на центральних вулицях міста, а Filmax неподалік від станції метро "Холодна гора". 

Ціни:

  • Multiplex Nikolsky – від 120 грн.
  • Palladium Cinema – від 90 грн.
  • Filmax – від 120 грн.

Що подивитися?

Нещодавно вийшли фільм "Аватар: Шлях води" і мультфільм "Кіт в чоботях 2: Останнє бажання", їх можна подивитися будь-де. З 8 грудня демонструється фільм "Трикутник смутку", який і досі можна подивитися. З 22 грудня у кінотеатрах відбудеться премʼєра фільму "Вітні. Я хочу танцювати з кимось"

  • Завітати на різдвяний стенд-ап

Різдвяний стенд-ап
Різдвяний стенд-ап – фото: www.freepik.com

У суботу 24-го грудня, о 17:00 в закладі Rak&Burger відбудеться різдвяний стенд-ап. Захід буде проводитися по такому принципу: ви розповідаєте ваші незвичні різдвяні історії, а коміки жартують з цього приводу. Гості мають змогу заробити приз і гарно повеселитися. Заклад буде розігрувати подарунки для своїх відвідувачів впродовж шоу. Після заходу можна залишитися і послухати живу музику. 

Адреса: Rak&Burger, вулиця Пушкінська 11/33

Вхід: внесок від 150 грн

Номер телефону: +380674191113

  • Відвідати благодійну виставу в Будинку актора

Афіша вистафи "Ти СВО..."
Афіша вистафи "Ти СВО..." – фото: kharkov.internet-bilet.ua

В Будинку актора, 30 грудня відбудеться благодійна вистава під назвою "Ти СВО". Це дійство, за словами організаторів, одне з найбільш затребуваних у місті ХАРКОВІ. Така незвична назва пояснюється тим, що у виставі піде мова про чоловіків, які в очах жінок стали СВО ... 

Адреса: Будинок актора, вулиця Манізера, 3

Ціна білета: 300 грн.

Коли: 30 грудня 17:00, п’ятниця 

  • Відвідати прикрашені станції метрополітену

Новорічні свята в Харківському метро
Новорічні свята в Харківському метро – фото: Харківська міська рада

До свят у Харкові прикрасили станції метрополітену. На день Святого Миколая урочисто відкрили новорічну ялинку на станції метро "Університет". Тут встановили сцену і будуть проводити святкові заходи для дітлахів і деяких дорослих. На "Історичному музеї" можна подивитися на світлодіодних янголят, величезну святкову кульку та живі ялинки. Станцію метро "Південний вокзал" прикрасили оленями, що світяться та живими й штучним новорічними деревами.

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах