Набирають робітників: ринок Барабашово збираються реконструювати

Набирають робітників: ринок Барабашово мають намір реконструювати. || Фото: t.me/DSNS_Kharkiv

Ринок "Барабашово" очищають від завалів та готують до масшатбної реконструкції після закінчення війни.

Про початок відновлювальних робіт повідомив власник ринку Олександр Фельдман.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Таке рішення було ухвалено сьогодні під час зустрічей з адміністрацією Торгового центру та з підприємцями. Скажете, що поки що йде війна і існує постійна небезпека бомбардувань про це рано думати? Але якщо не думати про майбутнє сьогодні, воно тоді взагалі ніколи не настане! Ми віримо в нашу Перемогу та готуємо масштабні проекти, які реалізовуватимуться на Барабашово після повернення миру до Харкова, але й нині в жодному разі не мають наміру сидіти склавши руки. Дуже дякую підприємцям, які не лише підтримують нас у цьому, а й самі виявляють ініціативу», - сказав бізнесмен.

За його словами, Барабашово зараз активно працює – відкрито багато торгових точок, які торгують усіма групами товарів. А в тих частинах, які зруйновані бомбардуваннями і пожежами, що сталися після них, вже розпочато роботи з збирання завалів, приведення території в порядок перед майбутньою реконструкцією. У зв'язку з цим на Барабашово оголосили набір робітників до бригад.

Нагадаємо, наймасштабніша пожежа на "Барабашово" сталася 17 березня після попадання на територію ринку кількох ракет. Сотні магазинів було знищено, проте наприкінці квітня деякі підприємці повернулися до роботи. 21 липня окупанти обстріляли район станції метро "Барабашово", троє людей загинуло та 23 поранено.

Последние новости