Є загиблі та поранені: росіяни обстріляли кілька районів Харкова

Росіяни знову обстріляли Харків. || Фото: Сергій Болвінов/Facebook

Сьогодні, 27 червня, російські війська знову обстріляли Харків та область. Серед постраждалих - діти.

У Харківській обласній військовій адміністрації повідомили щонайменше про четверих загиблих та 20 поранених, додавши, що кількість жертв уточнюється.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Увечері ворог завдав ударів по мирній Північній Салтівці у Харкові. На жаль, є загиблі - 4 людей. Постраждалих - 19, з них 4 дитини. Медики надають всю необхідну допомогу. Дані щодо кількості постраждалих оновлюються. Окупанти влучали по дворах, вулицях - виключно цивільна інфраструктура, де лише мирні жителі. Ворог свідомо тероризує цивільне населення. Закликаю усіх бути максимально обережними. Без нагальної потреби не виходити на вулиці. У разі сигналу тривогу - одразу йти до укриття!" - написав голова ХОВА Олег Синєгубов.

Згодом начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов повідомив, що були обстріляні також Немишлянський та Московський райони.

"Щойно військами Росії обстріляно Немишлянський та Московський райони. Наразі 4 людини загинули, 20 - отримали поранення. Пошкоджено будинки та автомобілі. Слідчими фіксується кожна деталь для подальшого розслідування. Останнє фото - деталь, яка знаходилася в снаряді ракети. Громадяни, нагадую. - під час повітряної тривоги переходьте в укриття", - закликав він.

За попередніми даними, російська армія обстріляла Немишлянський район Харкова касетними боєприпасами з системи залпового вогню «Смерч»

 

Последние новости