Є поранений: росіяни зранку обстріляли Основ'янський район

Є поранений: росіяни зранку обстріляли Основ'янський район. || Фото: прокуратура Харківської області

У Харкові зранку ворог вдарив у Основ'янський район. За даними екстреної медичної допомоги, є 1 постраждалий, його стан – легкий.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, попередньо – окупанти стріляли із реактивних систем залпового вогню. Пошкоджено житловий будинок, офісні приміщення. На місці працюють усі профільні служби та оцінюють завдані окупантами руйнування.

Як повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, один із снарядів потрапив до житлового двоповерхового будинку.

"Поранення отримав чоловік. Він перебуває у задовільному стані. Будівля майже повністю зруйнована. Під завалами, за попередньою інформацією, нікого немає. Загиблих немає", - сказав він.

За словами Чубенка, разом із чоловіком у будинку проживає жінка, вона не постраждала.

Внаслідок вибухової хвилі пошкоджено сусідні житлові будинки. Крім того, під обстріл потрапив Харківський національний університет міського господарства імені Бекетова.

По області протягом доби росіяни завдавали ударів по Харківському, Богодухівському, Чугуївському, Ізюмському районам. Активний обстріл знову був на Чугуївщині.

У Зміївській громаді на відкриту територію потрапили одразу три снаряди. У цій громаді окупанти знищили 30 га пшениці. Фермери та місцеві жителі гасили вогонь своїми руками.

У Богодухівському районі під ударами окупантів опинилися приватні будинки, господарські будівлі, протягом доби виникало кілька пожеж. На жаль, у Золочівській громаді загинула 74-річна жінка, 4 людей поранено.

«Просимо мешканців Харківщини бути дуже обережними. Реактивні системи залпового вогню росіян можуть дістати до будь-якої точки Харкова. Ми наголошуємо, що перебувати на вулицях досі небезпечно. Війна триває. Тому не ігноруйте сигнали тривоги! - закликав харків'ян Синєгубов.

 

 

Последние новости