Під Харковом російські дрони обстріляли цивільні автомобілі: є загиблі та постраждалі

Під Харковом російські дрони обстріляли цивільні автомобілі. || Фото ілюстративне: РБК-Україна

Внаслідок влучення двох російських FPV-дронів до автомобілів у Козачій Лопані загинув 65-річний водій, постраждав 61-річний чоловік.

Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обстріл стався о 10.50.

За даними начальника ДГВА В'ячеслава Задоренка, 20 серпня на 13:15 по селищу було завдано щонайменше 8 ударів із БПЛА. Пошкоджено приватні будинки, господарські будівлі та цивільні машини.

"Російські окупанти продовжують здійснювати терор проти цивільного населення нашої громади. Останнім часом ворог завдавав авіаційних ударів (КАБи та УМПБ Д-30), застосовував БПЛА та FPV-дрони, а також використовував стовбурну артилерію, РСЗВ та танки. Головною метою небезпечних ударів станов. приватна забудова та критична інфраструктура на прикордонній території", - сказав Задоренко.

За його даними, зараз у громаді проживає близько 23 000 осіб, із них понад 1000 у прикордонних населених пунктах.

"Продовжується евакуація з прикордоння, але також спостерігається зворотний процес. Наприклад, населення Козачої Лопані за останній місяць збільшилося з 600 до 825 осіб. Закликаю мешканців громади бути обачними і не повертатися до населених пунктів, де щодня відбуваються обстріли. Не піддавайте себе та своїх близьких небезпеки!" – сказав Задоренко.

Последние новости