РФ вдарила авіабомбами по житловому району Харкова: є загиблі та поранені

РФ вдарила авіабомбами по житловому району Харкова: є загиблі та поранені. || Фото: ДСНС

Сьогодні вдень, 22 червня 2024 року, російські війська вдарили по Харкову керованими авіабомбомбами. Є влучення в житловий будинок.

За даними на 17:00, відомо про трьох загиблих та щонайменше 25 поранених, повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. На 18:00 кількість поранених збільшилась до 37.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

16 людей госпіталізовано, двоє з них – діти. Четверо – у тяжкому стані.

"Пошкоджено виключно цивільну інфраструктуру: будинок, зупинки громадського транспорту, магазини…", - розповів Синєгубов

Розбір завалів продовжується.

За словами міського голови Ігоря Терехова, одна керована авіабомба влучила у житловий будинок у Харкові, ще три — влучили в іншому районі у виробниче підприємство. Через удари по підприємству загинула одна людина, троє — дістали поранень.

За годину голова ХОВА повідомив, що кількість поранених збільшилася до 37.

"Медики борються за життя чотирьох пацієнтів - двох жінок та двох чоловіків, які перебувають у важкому стані", - сказав він.

"Цей російський терор керованими авіабомбами повинен бути зупинений і може бути зупинений. Потрібні сильні рішення партнерів, щоб ми могли знищувати російських терористів і російську бойову авіацію там, де вони знаходяться. Ми вже довели, що захистити людей і життя від ракетного терору реально, Зокрема, очищенням прикордонних районів від пускових установок терористів. Потрібно захистити і від бомб", - відреагував на обстріл Харкова президент України Володимир Зеленський.

[telegram post="V_Zelenskiy_official/10854" desc=""]

 

 

 

Последние новости