Військові з Харківської області отримають премію 20 тисяч гривень: хто саме

Військові з Харківської області отримають премію 20 тисяч гривень. || Фото: bbc.com

Захисники та захисниці України, які є жителями Харківської області, зможуть отримати одноразову премію у 20 тисяч гривень.

Рішення про Положення про вшанування захисників та захисниць України погодили учора, 21 травня, депутати обласної ради на пленарному засіданні сесії.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Військовослужбовцям з Харківської області обіцяють одноразову грошову премію за особисту мужність та героїзм, виявлені під час виконання військового, службового, цивільного обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя, або інший особистий внесок у зміцнення обороноздатності, безпеки та захисту суверенітету та територіальної цілісності України.

Дія Положення поширюється на захисників та захисниць України:

Одноразовою грошовою премією захисники та захисниці України відзначаються щороку до Дня захисників та захисниць України.

Клопотання про відзначення одноразової грошової премії подаються до Харківської обласної державної (військової) адміністрації керівництвом військових формувань, де захисники та захисниці України проходять службу, або начальниками районних державних (військових) адміністрацій щодо захисників та захисниць України, які звільнені з військової служби.

Последние новости