Окупанти обстріляли парк та цвинтар у Харкові: що відомо

Окупанти обстріляли парк та цвинтар у Харкові: що відомо. || Фото: Сергій Болвінов/facebook.com

Вчора вдень, 19 травня, російські війська завдали авіаударів по Харкову. Постраждали дві жінки.

Як повідомили у Харківській обласній прокуратурі, у Київському районі пошкоджено територію місцевого цвинтаря. У Шевченківському районі зафіксовано попадання центральним парком. Пошкоджено будівлі кінотеатру, ресторану та автомобілів.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Удару було завдано орієнтовно о 15:10. Постраждали дві жінки. 41-річна потерпіла зазнала гострої реакції на стрес, у 27-річної мешканки акубаротравма (контузія).

"Чи не треба говорити, що ні на цвинтарі, ні в рекреаційній зоні жодної військової інфраструктури немає?" – написав у своєму телеграм-каналі міський голова Ігор Терехов.

Начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов уточнив, що пошкоджено кінотеатр, ресторан та цвинтар.

"Росіяни не припиняють атак на центр міста Харкова. Вдень двома керованими авіабомбами знову вдарили по цивільній інфраструктурі. Поцілили неподалік місць відпочинку городян. Лише дивом ніхто не постраждав – одна жінка звернулася з гострою реакцією на стрес, їй надали допомогу на місці. Ворог не залишає в спокої ні живих, ні мертвих, один із ударів припав на цвинтар. Також пошкоджено цивільний автомобіль, який у цей час проїжджав неподалік. Ще раз закликаю не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та не залишатися на відкритому просторі, коли включається сирена", - сказав Болвінов.

Перед авіаобстрілом російські війська завдали ракетних ударів по Малій Данилівці та Куп'янському району. Загинуло 11 людей. Сьогодні у Харківській області оголошено жалобу.

 

 

 

Последние новости