Під Харковом американці встановлюють модульні будинки для українців, що втратили житло

Під Харковом американці встановлюють модульні будинки для українців, які втратили житло. || Фото: t.me/zadorenko_v

У Дергачівському районі встановлюють спеціальні модульні будинки для українців, які постраждали від російської агресії та залишилися без власного житла. Встановлено вже понад 30 таких будинків.

Модульні будинки встановлюють у найбільш пошкоджених під час бойових дій населених пунктах громади, повідомив голова Дергачівської військової адміністрації В'ячеслав Задоренко.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На сьогодні встановлено:

За словами Задоренка, планується встановити ще близько 50 будинків у Прудянському та Слатинському округах. Модульні будинки працюють виключно від електрики, тому їх встановлюють там, де є стабільне електропостачання.

"Проект втілюється в життя завдяки потужній підтримці наших мешканців сім'ями зі Сполучених Штатів Америки. Благодійний фонд "До України з любов'ю" збирає та публікує на сайті історії наших сімей, будинки яких були зруйновані через війну. Потім американські громадяни приєднуються до системи донорства, обираючи на сайті фонду українську сім'ю, якій бажають допомогти, і купують для неї модульний будинок, після чого благодійники спільно з органами місцевого самоврядування займаються процесом його доставки та встановлення. Від імені громади хочу щиро подякувати благодійному фонду "До України з любов’ю" та кожному американському громадянину, який долучився до цієї надважливої місії!" - розповів Задоренко.

 

 

 

 

Последние новости