У ході останнього обміну полоненими Україна повернула додому двох харків'ян та дев'ять мешканців області (оновлено)

Під час останнього обміну полоненими Україна повернула додому двох харків'ян та дев'ять мешканців області. || Фото: ХОВА

31 січня звільнено з полону двоє мешканців Харкова та дев'ять мешканців області. Серед них двоє мешканців Чугуївського району, а також один боєць із міста Ізюм. Це діючі військовослужбовці, які проходять службу у лавах ЗСУ, Нацгвардії та прикордонної служби.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, сьогодні, 31 січня, до України з російського полону повернулися 207 полонених. Серед звільнених українців – воїни ЗСУ, Нацгвардії, ДПСУ, Нацполіції – рядові, сержанти та офіцери.

Хто перебував на борту російського літака Іл-76, збитого біля Білгорода, досі невідомо. Під час сьогоднішнього великого обміну українських військових із того списку не було, повідомив представник ГУР МО Юсов. Він сказав, що людей, які були у попередньому списку на обмін, який мав відбутися 24 січня, але не стався через катастрофу з Іл-76, під час цього обміну не повернули. Росія тоді стверджувала, що українські бійці загинули під час аварії літака. Однак підтвердити цю інформацію досі не вдалося.

 

 

 

 

Последние новости