У Харкові та області випав сильний сніг (фото)

У Харкові випав сильний сніг. || Фото: Харківська міськрада

У Харкові та області у ніч із 19 на 20 листопада йшов сильний сніг. Подекуди випало до 20 сантиметрів опадів.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Опади – спочатку у вигляді дощу, мокрого снігу, а потім снігу – почалися ближче до вечора неділі. Як розповіли у Службі автошляхів у Харківській області, циклон на Харківщину зайшов із півдня та незабаром поширився по всій території регіону. Найскладніша ситуація була на Ізюмському напрямку, де опади були найінтенсивнішими.

"У середньому товщина снігового покриву досягла 10 см. З вечора неділі до ранку понеділка на дорогах Харківської області працювало близько 150 одиниць дорожньої техніки. На обробку покриття було використано близько 2 тисяч тонн протиожеледних матеріалів. Загалом було розчищено 1800 км доріг загального користування державного значення. Проїзд автошляхами державного значення Харківщини був забезпечений, скарги та ДТП, які сталися через незадовільну якість покриття, – відсутні. Перебої та затримки в русі автотранспорту не зафіксовані", - кажуть у САД.

Територію Харківської області, за прогнозами синоптиків, циклон має залишити сьогодні після 14 години.

У Харкові з самого ранку у всіх парках, скверах та на червоних пішохідних лініях працівники КП "Харківзеленбуд" прибирають сніг та розчищають дороги.

Якою буде погода найближчими днями у Харкові та області

Метеорологи прогнозують, що сьогодні, у понеділок, 20 листопада, у Харкові та області сніг продовжуватиме йти, але невеликий. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с.

Температура повітря вдень 1-3° морозу.

У вівторок, 21 листопада, очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У середу, 22 листопада, прогнозують хмарність із проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень можливий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря вночі 6-11° морозу, вдень 0-5° морозу.

 

 

 

 

Последние новости