У Харкові зібрали понад 200 тонн допомоги мешканцям Херсонської області

У Харкові зібрали понад 200 тонн допомоги мешканцям Херсонщини. || Фото: Харківська міськрада

Харків'яни у кожному районі міста зібрали гуманітарну допомогу для мешканців Херсонської області, які постраждали від підриву Каховської ГЕС.

До збору приєдналися городяни та вимушені переселенці з інших регіонів, які приносили воду, продукти тривалого зберігання, предмети особистої гігієни, ліки, одяг, корми для тварин. Про це розповіли у Харківській міській раді.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними мерії:

Нагадаємо, що 7 червня у місті відкрили перший штаб гуманітарної підтримки у школі №162, а вже 9 червня через велику кількість охочих допомогти постраждалим пункти збору запрацювали у всіх районах. Пункти збору допомоги працюють з 9:00 до 18:00 за адресою:

Понад 100 тонн гуманітарного вантажу, зібраного харків'янами, вже відправили до Херсонщини. Ще одну фуру з питною водою було відправлено в суботу.

Під час відправлення речей першої необхідності Харківський міський голова Ігор Терехов подякував харків'янам за згуртованість перед загальними викликами та зазначив, що ця допомога – не остання.

«Я пишаюся нашими людьми! Буквально за два дні ми зібрали значний обсяг гуманітарної допомоги. Це і питна вода, і харчові продукти, і медикаменти, і помпи. Все, що херсонський штаб визначив як потрібне. Люди, до речі, досі несуть допомогу», - наголосив мер.

 

Последние новости