Колишня дружина проросійського харківського політика Мураєва знову вийшла заміж

Колишня дружина проросійського харківського нардепа Мураєва знову вийшла заміж. || Фото: Валерія Мураєва/facebook.com

Заступник голови Харківської облради, колишня дружина проросійського політика Євгенія Мураєва Валерія вдруге вийшла заміж. Тепер вона має прізвище Дзюба.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуку" написала 17 травня сама Валерія.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Коли мене з усіх прасок цькували за ознакою "не таке прізвище", я сказала, що одного разу, можливо, зміню її, але не на догоду "спільноті", а тільки якщо у мене будуть дійсно серйозні причини для цього. Що ж. Вони є. Дійсно серйозні. Так що звикайте - Валерія Дзюба. Відтепер я ношу прізвище людини, яку люблю і поважаю. У принципі, це єдиний привід міняти прізвище, якщо що. Приймаю вітання!" - написала вона.

За словами Валерії, її чоловік – не публічна особа, тому його фото вона поки що не публікує.

Євген Мураєв – депутат Верховної ради України VII скликання та VIII скликання, депутат Харківської обласної ради двох скликань. Колишній член Партії регіонів та колишній голова політичної ради партії «За життя». Лідер партії "НАШІ". У перший день вторгнення опублікував у Facebook пост, у якому звинуватив у війні Україну. 22 травня 2022 року Мураєв виїхав із території України. За місяць партію «Наші» було заборонено рішенням українського суду. 30 листопада 2022 року у Мураєва провела обшуки СБУ, його підозрюють у державній зраді (стаття 111 КК України) та заподіянні шкоди інформаційній безпеці України через підконтрольний йому телеканал "НАШ". За неофіційною інформацією, Мураєв зараз перебуває у Москві.

Валерія (у дівоцтві Таранова) – дочка народного депутата України ІІ скликання банкіра Олега Таранова. У 2005 році вона вийшла заміж за Євгена Мураєва, разом виховували двох синів, але у 2017 році Валерія та Євген розлучилися.

 

 

Последние новости