Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 17 серпня

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 17 серпня || фото: https://t.me/synegubov

Сьогодні, 17 серпня, близько 05:00 був пуск ракет із Білгорода. Одна з ракет вдарила по Слобідському району Харкова. Інші пошкодили житлові будинки у Золочівській громаді. Яка ситуація в Харківській області на ранок 17 серпня – розповів голова ХОВА Олег Синегубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Напередодні вдень у Золочові окупанти артобстрілом пошкодили футбольний майданчик, зруйнували один житловий будинок, два – пошкодили, влучили по території ліцею.

Золочівський район розташований на півночі Харківської області. Тут зараз продовжуються бойові дії – армія РФ штурмувала там село Уди, стверджуючи, що вже окупувала його.

Протягом доби по області росіяни обстрілювали Харківський, Ізюмський, Чугуївський, Богодухівський райони.

Вночі удари посилились.

Після 21:00 після обстрілу спалахнули гаражі та техніка фермерського господарства у Чугуївському районі. Після 23:00 у Золочівській громаді, Богодухівського району внаслідок обстрілу спалахнув гараж та автомобілі.

17 серпня близько 05:00 було зафіксовано запуск понад 5 ракет з Білгорода. Одна з ракет вдарила по Слобідському району Харкова.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, у Золочеві з вибуховими травмами госпіталізували 22-річного чоловіка, стан – середній.

[read_more_vg id="1216593"]

Последние новости