Нічний обстріл Харкова 26 червня: росіяни поцілили у житлові райони, є постраждалі

Нічний обстріл Харкова 26 червня: росіяни поцілили у житлові райони, є постраждалі. || Фото: Харьков 1654

Росіяни не припиняють обстріли Харкова та Харківської області. У місті є постраждалі внаслідок обстрілів, в області загинула жінка.

Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вночі окупанти знову обстрілювали житлові райони Харкова, зокрема Немишлянський та Холодногірський райони, - розповів Олег Синєгубов. - І виключно цивільну інфраструктуру. Що свідчить про черговий терор проти мирного населення.

Через обстріли горіли балкони квартир багатоповерхівок, автомобілі, гаражі.

[telegram post="kharkiv_1654/40949" desc=""]

Близько 23 год російська ракета влучила у двоповерховий будинок Холодногірського району Харкова, 2 харків’ян із вибуховими травмами госпіталізували до медичних установ.

[telegram post="jenya_zub_live_news/10340" desc=""]

Після 00 год в Немишлянському районі окупанти обстріляли лікувальний заклад. Пошкоджені дах, технічний поверх, операційна на 7-му поверсі та перекриття 6-го поверху в рентгенкабінеті. Постраждалих немає".

[telegram post="kharkiv_1654/40959" desc=""]

За даними голови ХОВА, по області окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони. Пошкоджені житлові будинки, горіли господарчі споруди, гаражі та автомобілі.

Загалом за добу по області внаслідок російської агресії 7 осіб отримали поранення та госпіталізовані до медичних установ: Харків - 3 людини, Ізюмський район - 4 особи. У Богодухівському районі загинула жінка 79 років.

"Найгарячішим в області залишається Ізюмський напрямок. Ворог намагається втримати раніше зайняті позиції. Наші Збройні Сили щодня мінусують особовий склад та техніку окупантів. Бійці мотивовані та готові і надалі захищати жителів Харківщини від російських окупантів", - каже Олег Синєгубов.

 

Последние новости