Російський блогер Юрій Дудь показав росіянам правду про обстріли Харкова

Російський блогер Юрій Дудь показав росіянам правду про обстріли Харкова. || Фото: 24tv.ua

Популярний російський блогер Юрій Дудь у своїй передачі на Youtube показав правду про те, що Росія обстрілює житлову забудову Харкова.

Блогер запитав біженця з Харкова, чи правда, що російські війська обстрілюють лише військові об'єкти.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Біженець відповів, що це брехня, і навів як приклад зруйновану Салтівку.

"Нісенітниця повна! - відповів біженець. - Ну як можна бомбити лише оборонні об'єкти, якщо знесли майже дві третини Харкова, причому постраждали найбільше спальні райони, ті, що знаходяться на околицях? Туди легше було дострілити з "Градів", "Ураганів", "Смерчів". Били по околицях: Салтівка, Північна Салтівка, ХТЗ, Горизонт - звичайні спальні райони, де живуть роботяги. Там жодних військових об'єктів немає і не було близько".

[telegram post="kharkiv_1654/33942" desc=""]

Юрій Дудь виступає проти російського вторгнення в Україну засуджуючи політику Кремля. "Путін вторгся на територію суверенної держави і веде там війну", - писав блогер, наполягаючи на негайному припиненні агресії РФ.

Тим часом український продюсер  Олександр Роднянський вважає, що Юрій Дудь може стати наступним президентом РФ.

"Є людина, яка володіє і довірою, і електоральним потенціалом – це Юрій Дудь... Жодного разу не викликав жодного питання до себе. Виступає жорстко, каже чесно, при цьому абсолютний російський патріот. Критикує найжорстокішим чином режим. Саме він не боявся говорити з Навальним, коли всі боялися, він зробив з ним кілька найпотужніших інтерв'ю", – сказав він. 

Последние новости