Харків'яни тепер можуть без комісії платити за опалення та воду

Харків'яни тепер можуть без комісії платити за опалення та воду. || Фото: Build Portal

Починаючи з 3 листопада у всіх відділеннях АТ «Укрпошта» платежі за послуги КП «Харківські теплові мережі» приймають без комісії. Там само без комісії можна заплатити КП «Харківводоканал».

«ХТМ» та «Харківводоканал» уклали договір з «Укрпоштою» та скоротили кількість квитанцій, повідомили у Харківській міській раді.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповів директор фінансового КП «Харківські теплові мережі» Ігор Горішний, на пошті можна буде сплатити послуги ХТС єдиним платежем, комісію взяло на себе підприємство. Раніше ж потрібно було окремо платити за всі чотири послуги «Тепломереж», за що у фінансових установах брали абонентську плату у розмірі до 60 гривень.

«Ми намагаємося робити все, щоб полегшити фінансове навантаження та покращити свої послуги. Я хочу вкотре подякувати харків'янам, які, незважаючи на такі складні умови, оплачують послуги, які отримали від «Харківських теплових мереж», а ми, у свою чергу, зробимо все для того, щоб забезпечити городян у зимовий період теплом», - сказав фінансовий директор ХТм.

У свою чергу, КП «Харківводоканал» за дорученням Харківського міського голови уклало договори з регіональним відділенням «Укрпошти», ПАТ «БАНК СХІД» та платіжною системою «EasyPay». Зокрема, у відділеннях Укрпошти платіжні квитанції підприємства відтепер оплачуються без комісійного збору.

Тепер харків'яни можуть сплатити всі послуги Харківводоканалу сумарно однією квитанцією, а оплату комісійного збору та розподіл платежів бере на себе комунальне підприємство. Відповідну інформацію буде вказано вже у платіжних квитанціях за жовтень 2022 року, а також на сайті підприємства.

Послуги абоненти, що надаються КП «Харківводоканал», також можуть сплатити наступним чином:

з реквізитів:

Рахунки, відкриті у ПАТ «БАНК СХІД»:

Рахунок, відкритий у АТ КБ «ПРИВАТБАНК»:

Або:

Последние новости