У Харківводоканалі — новий керівник

У Харківводоканалі — новий керівник. || Фото: zoda.gov.ua

Виконувачем обов'язків генерального директора КП "Харківводоканал" призначено Володимира Шустова.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Колишнього керівника підприємства Віталія Панова нещодавно став заступником міського голови - директором Департаменту контролю.

Шустов з березня 2021 року працював першим заступником Запорізької обласної військової державної) адміністрації. Наприкінці 2022 року Шустов звільнився із Запорізької ОВА. За даними сайту ЗОВА, до роботи чиновником з 2003 до 2021 року Володимир Шустов працював в органах прокуратури. Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.

За даними Харківського антикорупційного центру, у прокураторі працювала і дружина Шустова – Анастасія Леонідівна Шустова (зараз отримує допомогу при народженні дитини).

У липні 2024 року Шустов подав декларацію як кандидат на посаду заступника генерального директора КП "Харківводоканал". Подружжя Шустових (у тому числі один із їхніх синів) володіє двома квартирами у Запоріжжі та однією земельною ділянкою, зареєстрованою в селі Долинське Запорізького району.

У декларації є два автомобілі: Hyundai Sonata та Toyota RAV4, придбані у 2008 та 2021 роках відповідно.

За 2023 рік Володимир Шустов (народився 1981 року) отримав 791 000 гривень пенсії. Фактично, 2023 року це був єдиний дохід сім'ї. Також Шустов має 45 000 доларів готівкою.

Последние новости