moneyveo платить за фото з м'ячем: безпрограшна акція

moneyveo платить за фото з м'ячем

moneyveo платить за фото з м'ячем

События
21 января 2020 12:46

В січні moneyveo запустила акцію “Готуйся до Амстердаму”, учасники якої гарантовано отримають по 100 грн на мобільний рахунок. Для цього достатньо просто сфотографуватися з футбольним м'ячем і надіслати фото. Акція триватиме до 31 січня.  

"Напевне, ви вже знаєте про нашу акцію "Дуй до Амстердаму". Там потрібно взяти кредит і можна виграти поїздку на єврофутбол цього літа. Але до Амстердаму ще треба підготуватися,  коментує CCO moneyveo Максим Параска.  Ми вирішили піти нетиповим шляхом і запустили акцію, яка не зобов’язує брати кредити. Просто робіть фото з м’ячем  і отримуйте 100 грн на мобільний. У кого з кредитних компаній ви ще бачили таке? Ні у кого! Бо тільки у нас всі  #КРАСАВИ!"

Щоб отримати 100 грн на мобільний рахунок, кредит брати не потрібно. Учасником акції стане кожен, хто завантажить свою фотографію з футбольним м'ячем на сторінку акції. При цьому потрібно буде вказати своє ім'я та номер телефону. Гроші надходитимуть на мобільний рахунок учасників  протягом тижня.

 Інтерактив був запущений як підтримка акції "Дуй до Амстердаму на єврофутбол”.  moneyveo розігрує літню подорож на євросвято.  

Нагадаємо, moneyveo  перший український сервіс онлайн-кредитування, лідер українського ринку в сегменті мікрофінансових організацій. Зараз у компанії більше 800 000 клієнтів. Лідерство moneyveo підтверджується численними нагородами та преміями. Одна з останніх  PaySpace Magazine Awards. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці в Facebook

Всі новини дивіться на нашому каналі Telegram, підписуйся на нас в Instagram и Viber

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях