“Місто VS Урбазаври”: обирай, як виглядатимуть Зелені сходи після трансформації

“Місто VS Урбазаври”: обирай, як виглядатимуть Зелені сходи після трансформації

“Місто VS Урбазаври”: обирай, як виглядатимуть Зелені сходи після трансформації

Общество
10 августа 2021 13:30

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Урбаністична кампанія “Місто VS Урбазаври”, створена за підтримки бренда glo™ та урбаністів з команди ГО “Міські реформи”, знаходиться в найбільш цікавій фазі: повним ходом йде підготовка до трансформації локацій-Урбазаврів, за “вигнання” яких проголосували містяни. У Харкові зміни очікують на Зелені сходи, що знаходяться у Театральному провулку.

На те, як буде виглядати оновлена локація, може вплинути кожен охочий. Просто зараз у Instagram проєкту проходить голосування щодо вибору кольору хвилеподібної лавочки, яка буде встановлена вздовж сходів. Блакитний, жовтий чи фіолетовий — який варіант до душі саме вам?

Обирай, як виглядатимуть Зелені сходи після трансформації Обирай, як виглядатимуть Зелені сходи після трансформації

Як віддати свій голос

Голосування щоденно проходить у сторіс акаунта “Місто VS Урбазаври” @urbasaurus.

Результати кожного дня підсумовуються, тож підвищуйте шанси варіанту, що сподобався найбільше, за допомогою регулярного голосування. Віддати свій голос можна до 9 серпня

“Кожен з вас доклав великих зусиль, щоб подолати Хащозавра, який оселився на Зелених сходах. Монстра майже вигнали — тож тепер є можливість потішити себе приємним клопотом! Яким саме ми з вами зробимо Театральний провулок? В які кольори розфарбуємо нову місцину? Давайте проголосуємо, адже саме ти вирішуєш майбутнє трансформацій у своєму місті!” — підбадьорила учасників проєкту “Місто VS Урбазаври” BIG HERO Леся Нікітюк.

Що ще з’явиться на оновлених сходах

Головна ідея трансформації Зелених сходів — підкреслити протяжність локації, зробити з прохідного місця цікавий шлях, на якому можна зробити паузу, перепочити, зустрітися з друзями. Саме це є ключовою ідеєю, що об’єднує всі допрацювання місцини. Там встановлять лавочку, яка водночас слугуватиме навігаційним елементом, а також яскраву хвилеподібну конструкцію, — її також можна буде використовувати для відпочинку. Крім того, локацію прикрасять артелементами, щоб вона вписалася у загальний урбаністичний стиль Харкова. 

  • Обирай, як виглядатимуть Зелені сходи після трансформації
  • Обирай, як виглядатимуть Зелені сходи після трансформації
  • Обирай, як виглядатимуть Зелені сходи після трансформації

Обирай, як виглядатимуть Зелені сходи після трансформації

Солістка гурту Pur:Pur Ната Сміріна, харківська CITY HERO локації-переможця, вважає, що трансформації підуть на користь місту. 

“Якщо показати харків'янам потенціал Зелених сходів через класний дизайн і доглянутість, ця локація заграє новими фарбами і стане важливою для міста”.

Тактичний урбанізм як драйвер міських трансформацій

Невеликі локальні зміни здатні ставати рушійними силами для більш глобальних процесів. Це називається теорією маленьких справ — і саме ця теорія лежить в основі тактичного урбанізму. Його недорогі та ефективні методи допомагають швидко змінювати локації, привертати увагу громадськості, започатковувати дискусії про актуальні урбаністичні проблеми та способи їх вирішення.

Бренд glo™ в кампанії “Місто VS Урбазаври” поєднав серйозну справу трансформації міських просторів з веселим і фановим підходом. Такий нестандартний підхід залучив до проєкту багатьох прихильників — від урбаністів, інфлуенсерів та селебріті до тисяч українців, що забажали змінити свої міста.

І це ще не кінець! Тож приєднуйтесь до кампанії і ви: робіть свій вклад у трансформацію Зелених сходів за допомогою голосування (до 9 серпня) і стежте за оновленнями локацій на сайті Urban Transformation, Instagram @urbasaurus, а також акаунтах CITY HERO Нати Сміріної та BIG HERO Лесі Нікітюк.

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях