AB InBev Efes Україна проводить заходи для подолання коронавірусної інфекції

AB InBev Efes Україна проводить заходи для подолання коронавірусної інфекції - фото

AB InBev Efes Україна проводить заходи для подолання коронавірусної інфекції - фото

Общество
30 июля 2021 16:50

Пандемія не збавляє обертів, ризик заразитися коронавірусом все ще досить високий, особливо якщо не дотримуватися запобіжних заходів. Вакцинація – найефективніший спосіб захисту від небезпечного захворювання. Вона максимально зменшує ризик зараження, мінімізує ризики ускладнень в разі інфікування COVID-19.

Тому AB InBev Efes Україна проводить заходи для подолання коронавірусної інфекції та закликає суспільство бути відповідальними за своє здоров’я та за здоров’я своїх рідних. Вакцинація – це загальний внесок в досягнення колективного імунітету в Україні.

Багато країн з високою культурою вакцинації завдяки масовій імунізації населення вже практично перемогли коронавірус. Наприклад, в Америці великі компанії пропонували суспільству захочення, щоб стимулювати до щеплення, масово вакцинували своїх співробітників та проводили інформаційні кампанії. Бренд компанії Anheuser-Busch – Budweiser для того, что більше американців зробили щеплення проти COVID-19, запропонував безкоштовне пиво американцям, які отримали вакцину. Крім того, Budweiser відмовився від реклами під час Супербоулу на користь кампаній на підтримку вакцинації від COVID-19.

Для того, щоб захистити своїх співробітників AB InBev Efes Україна проводить вакцинацію від коронавірусної інфекції. Компанія подала заявку до Міністерства охорони здоров'я України на отримання від держави вакцини для своїх співробітників. Було виділено необхідну кількість препаратів відповідно до запиту компанії з розрахунку всіх працівників. Вакцинація проходить в рамках державної програми імунізації населення. Вакцинуватися вже змогли працівники головного офісу, броварень у Чернігові, Миколаєві, Харкові, бізнес сервіс центрі у Харкові, а також  регіональних офісів.

«У цей непростий час ми як ніколи намагаємося підтримувати своїх колег та робити усе можливе для збереження їх морального стану та здоров’я. Вакцинація допоможе компанії уникнути ризику захворюваності та запобігти наслідкам четвертої хвилі пандемії. Крім того, ми традиційно забезпечуємо соціальний захист, страхування життя і медичну страховку для співробітників із можливістю придбати її для родичів», – розповідає в.о. генерального директора AB InBev Efes Україна Денис Хренов.

Для вакцинації співробітників компанії AB InBev Efes Україна мобільні бригади Міністерства охорони здоров’я України використовують препарат виробництва Pfizer/BioNTech, який зареєстрований згідно з всіма необхідними стандартами та пройшов відповідні клінічні випробування. Першу дозу вакцини усі охочі працівники компанії вже отримали, у серпні буде проведена вакцинація другою дозою. Всі, хто пройшов повну вакцинацію, матимуть змогу отримати відповідний документ у своїх сімейних лікарів.

Під час вакцинації компанія виділяє кілька зон в офісах, де співробітники зможуть спочатку пройти реєстрацію, пройти вакцинацію, а потім відпочити під наглядом лікарів після проведення щеплення. Після цього буде проведено прибирання спеціально виділеної території.

Інформаційна довідка:

AB InBev Efes Україна – один із лідерів українського пивоварного ринку, який є спільним підприємством найбільшої в світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev і регіональної пивоварної компанії з виробництва напоїв із провідними позиціями Anadolu Efes.

AB InBev Efes Україна має три броварні у Чернігові, Харкові та Миколаєві.  

Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovický Kozel, «Старий Мельник із Діжки», Miller, Tripel Karmeliet, Kwak, Cubanisto, Boddingtons Pub Ale; локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтарь»; квасу «Село і люди», сидру «Де Сад».

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях