У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу

У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу - фото

У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу - фото

Общество
01 июля 2021 18:16

У другому кварталі 2021 року "Строй Сіті Девелопмент" здає в експлуатацію ЖК DIXIE комфорт-класу з еркерними вікнами. Експерти ринку нерухомості відзначають, що всі хто встиг купити квартири в цьому ЖК зробили вигідну інвестицію.

Цей 12-ти поверховий житловий комплекс знаходиться в центрі Харкова на вулиці Серповій 4а, всього в 350 метрах від метро "Наукова". У будівлі комплексу є комерційна нерухомість для передачі в оренду. Всередині і зовні 24/7 працюють 12 камер відеоспостереження. На першому поверсі передбачено лобі з консьєржем, а кожен поверх оформлений в дизайнерському стилі. Є гостьовий паркінг.

У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу фото 1У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу фото 1

Як розповів керівник проекту Аркадій Соболєв, всі квартири в ЖК DIXIE однокімнатні, з сучасним ергономічним плануванням від 22,6 до 31,9 кв м².

"Квартири DIXIE взяли все найкраще від квартир бізнес-класу: розташування, якість будівництва, вентильовані фасади, сучасні ліфти, і перенесли це в компактні планування. Стіни з газобетону з вентильованими, утепленими фасадами забезпечують комфортний мікроклімат. Комбінований фасад з елементами вентиляції знижує тепловтрати і забезпечує економію в опалювальний сезон, —  каже Аркадій Соболєв. – Ще одна "фішка" проєкту — еркерні вікна, які дозволяють створити повністю індивідуальний простір. Тобто вони розташовані таким чином, що сусіди дивлячись в них не зустрічаються один з одним поглядом".

У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу фото 2 1У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу фото 2

У крокової доступності є супермаркети, спортзали, ресторани, парк Горького і Саржин Яр. По сусідству чотири виші, школи, центри, стоматологія. Все це є гарантією високого попиту серед орендарів: студентів, молодих фахівців і гостей міста.

На сьогоднішній день всі квартири в ЖК DIXIE продані. Директор по маркетингу компанії "Строй Сіті Девелопмент" Тетяна Тону вважає, що всі хто встиг купити тут житло, вигідно вклали свої гроші.

  • У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу фото
  • У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу фото 1
  • У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу фото 2

У центрі Харкова добудували новий ЖК DIXIE комфорт-класу фото

"Середня ціна 1-кімнатної квартири в центрі Харкова $ 40,000. У ЖК DIXIE — квартира площею 31,9 кв.м на фінальній стадії проєкту у девелопера коштувала $ 38,300 за рахунок меншої площі. При цьому орендар не втрачає в комфорті, бо квартири мають функціональне планування: передпокій, кухня, зона відпочинку, виробничі приміщення та санвузол, — каже Тетяна Тону. — Всі хто встиг купити квартири в ЖК DIXIE вигідно інвестували свої гроші. Тому що відразу після введення в експлуатацію вартість квартири зросте на 20-30%. Далі вибір за власником: продати, здати в довгострокову ($ 300-350 / міс) або подобову оренду ($ 25-33 на добу або до $ 6030 на рік)".

У компанії підкреслюють, що розташування комплексу дозволяє орендарям квартир не витрачати багато часу на дорогу, адже все що потрібно для життя і відпочинку знаходиться поруч.

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях