Як змінити інтернет-провайдера?

Як змінити інтернет-провайдера фото

Як змінити інтернет-провайдера фото

Общество
13 мая 2020 11:39

У наші дні, щоб мати можливість повноцінно працювати в домашніх умовах, дивитися фільми, займатися саморозвитком українцям важливо забезпечити якісний доступ в інтернет, а для цього необхідно співпрацювати з хорошим провайдером.

Одним з таких є Velton Telecom — найбільш надійний постачальник інтернет-послуг, який дозволяє підключити високошвидкісний домашній інтернет в Харкові, Полтаві та Дніпрі.

У яких випадках необхідно змінювати постачальника інтернет-послуг, як вибрати надійного провайдера та підключитися до його мережі?

Коли потрібно шукати нового інтернет-провайдера

Одразу відзначимо, що кожен абонент має право в односторонньому порядку розірвати договір про надання послуг з одним постачальником інтернет-послуг та підключитися до мережі через іншого провайдера.

Міняти оператора потрібно, якщо ви незадоволені:

  • якістю інтернет-з'єднання;
  • роботою служби технічної підтримки;
  • виконанням умов договору з боку провайдера.

Щоб розірвати договір з поточним оператором, потрібно написати заяву та зібрати повний пакет документів. Заява пишеться за стандартною формою. У правому верхньому куті вказуйте, кому ви пишете (особа з посадою / організація), від кого (ПІБ та паспортні дані). Далі посередині «Заява про розірвання» і потім текст прохання. В кінці — дата та підпис. Багато провайдерів викладають форму бланка на своїх сайтах. Її можна завантажити, роздрукувати та просто внести дані.

Пакет документів включає в себе договір про надання послуг та посвідчення особи абонента, прописаного в договорі. Можна відмовитися від послуг за родича або іншої людини, але тоді пакет доповниться довіреністю та копією паспорта абонента. Відмовлятися від послуг потрібно особисто або надіславши копії документів та заяву рекомендованим листом поштою.

Важливо знати! Чинне українське законодавство дозволяє розірвати договір про надання інтернет-послуг в односторонньому порядку, але тільки за умови оплати всіх понесених постачальником витрат. Це означає, що при наявності заборгованості ви повинні її погасити. Уважно читайте договір. Там можуть бути прописані умови розірвання, при яких ви погоджуєтесь відшкодувати витрати оператора. Обладнання надається не тільки в тимчасове користування, а й за договором купівлі-продажу з розстрочкою виплат. Якщо у вас в договорі прописаний другий варіант, а вартість роутера ви ще не сплатили, вас зобов'яжуть виплатити суму в повному обсязі.

Як підключити іншого інтернет-провайдера

Стандартний варіант підключення — через особисте звернення до офісу. Це найбільш зручно, адже ви можете поговорити з менеджером провайдера, задати йому питання про підключення та роботу мережі. Але можна змінити інтернет-провайдера, не виходячи з дому. Для цього вам необхідно зателефонувати в компанію та оформити заявку. Тоді договір можна буде підписати, коли прийде майстер для підключення та налаштування необхідного обладнання.

Але для початку слід переконатися в надійності вибору оператора. Можете пошукати в публічному доступі інформацію про роботу компанії, яка вас зацікавила. Почитайте форуми, відгуки, поговоріть із сусідами, які користуються послугою. Зв'яжіться з менеджером компанії. Задайте питання про договір та особливості співпраці. При підписанні договору уважно читайте його, ознайомтеся з умовами розірвання. Також можете вивчити пропоновані акції.

При підключенні до тарифу по акції з'ясуйте, якими будуть умови користування після закінчення спецпропозиції. Можете з'ясувати у оператора мінімальну швидкість інтернет-з'єднання. Дізнайтеся, що передбачає пропозиція безліміту. Чи немає обмежень по швидкості після витрачання певної кількості гігабайт.

Переваги Velton Telecom

«Велтон Телеком» — надійний та відповідальний провайдер, який пропонує вигідні умови підписання договору на підключення інтернет-послуг. Співпраця з оператором має ряд важливих переваг:

  • безкоштовне підключення;
  • зручна система оплати;
  • доступні тарифи для фізичних та юридичних осіб;
  • цілодобова технічна підтримка, компетентні менеджери, які завжди готові прийти на допомогу абонентам;
  • можливість всією родиною користуватися одним підключенням з декількох пристроїв, без втрати якості сигналу Wi-Fi;
  • уважне ставлення до прохань та побажань клієнтів.

При необхідності компанія Velton Telecom також пропонує послугу інтернет-телефонії для бізнесу.

Потребуєте високошвидкісного домашнього інтернета за розумною ціною? Провайдер допоможе вам вирішити цю проблему.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях