Що вигідніше: депозит в банку або інвестиція в нерухомість?

Що вигідніше: депозит в банку або інвестиція в нерухомість? фото

Що вигідніше: депозит в банку або інвестиція в нерухомість? фото

Общество
07 апреля 2020 16:09

"Скільки ви знаєте мільйонерів, які стали багаті, інвестуючи в банківські депозити? Отож бо ж."

Відому цитату американського економіста Роберта Дж. Алена можна перефразувати під українські реалії: "А скільки Ви знаєте людей, які втратили велику суму, інвестуючи в банківські депозити?"

У 70% жителів нашої країни були ситуації, коли вони стикалися з проблемою повернення грошей, вкладених в банк. Хитка економічна ситуація призводить до банкрутства безліч установ. Крім того, банківська система України створює не особливо привабливі умови для клієнтів: депозитні ставки знижуються на відміну від відсотків по кредитуванню.

Ще один недолік такого вкладу: в більшості договорів прописано, що Ви не можете забрати свої кошти до строку його закінчення. Таким чином, за будь-якої форс-мажорної ситуації у Вас немає можливості отримати гроші назад.

Інвестування в прибуткове житло

Вибір ліквідної нерухомості як спосіб не тільки зберегти, але і значно примножити свої заощадження, вже багато років є пріоритетним для більшості інвесторів. Причому більшою популярністю користується саме житлова нерухомість, тому що попит на комерційну безпосередньо залежить знову ж від економічної ситуації в країні.

Наприклад, саме зараз, на хвилі загального ажіотажу і паніки з приводу коронавірусної інфекції (COVID-19), а також оголошеного карантину по всій країні, багато компаній припиняють свою роботу, відправляючи співробітників на дистанційну роботу з дому або у відпустку за свій рахунок.

У той же час попит на житло тільки зростає з кожним роком. Особливо це стосується оренди. Харків - місто студентів. Щорічно сюди приїжджають тисячі українців та іноземців, а також працівників у довготривалому відрядженні, які хочуть жити з комфортом. І більшість з них вибирають відносно новий тип нерухомості для оренди - затишні гостинки в новобудовах.

Смарт-квартира - найбільш доступний та вигідний вклад

Уже кілька років подібний формат житла користується популярністю у орендарів. У невеликій студії комфортно жити як одній людині, так і подружжю. Тут є свій санвузол, кухонна зона, вітальня і передпокій.

У житлових комплексах компанії "Воробйові гори" великий вибір смарт-квартир різного планування площею від 19 до 25 м². На окрему увагу заслуговують дворівневі гостинки: на верхньому поверсі розміщують спальну зону, а внизу - вітальню і кухню.

Чому варто звернути увагу саме на таке житло? Перш за все, воно відрізняється більш доступною ціною. На початковій стадії будівництва таку студію можна купити за 10-12 тисяч доларів. При цьому, з огляду на невелику площу, витрати на ремонт будуть невеликими, а дохід із здачі в оренду складе 5500-6000 грн щомісяця (200-220$).

Для порівняння: стандартна однокімнатна квартира площею 35 квадратів обійдеться приблизно вдвічі дорожче. Чистове оздоблення також зажадає великих витрат, а орендна плата при цьому не перевищить 7-8 тисяч грн.

Таким чином, навіть з невеликим стартовим капіталом можна заробляти до 16% річних у доларі зі здачі смарт-квартири. А якщо Ваші заощадження становлять більшу суму, то вигідно купити дві або три невеликі студії і отримувати щомісячний дохід до 18000 грн. Погодьтеся, депозит у банку ніколи не принесе Вам такий прибуток.

У чому переваги інвестиції в житло від компанії "Воробйові гори" над депозитом в банку?

Наша компанія будує комфортні житлові комплекси, застосовуючи нові технології та сучасні матеріали. На відміну від банківського вкладу Ви:

  • в будь-який момент зможете продати нерухомість, повернувши свої гроші назад;
  • будете отримувати більший прибуток щомісяця;
  • повністю уникнете ризику втрати грошей через банкрутство та інші проблеми, які виникають у банків;
  • забезпечите житлом своїх дітей чи онуків у майбутньому;
  • на відміну від національної валюти квартира, яка є майном, не знеціниться через кілька років;
  • внесок у нерухомість більш прозорий і зрозумілий при порівнянні зі складними умовами в депозитних договорах з великою кількістю "підводних каменів".

На рахунку нашої компанії вже 10 будинків, де понад 1500 квартир заселені. При покупці житла Ви отримуєте не тільки квадратні метри, але і комфорт, тепло при найнижчих тарифах на комунальні послуги, затишну атмосферу за межами квартири і масу інших переваг:

  • якісне утеплення фасаду, яке мінімізує теплові втрати;
  • автономне опалення, яке можна регулювати залежно від погодних умов;
  • під'їзди з євроремонтом, де висять картини і дзеркала, стоять живі квіти;
  • управління ОСББ, працівники якого стежать за чистотою та справністю комунікацій;
  • закритий двір із зеленими газонами, дитячими майданчиками, лавками, асфальтованими доріжками.

Квартири в наших об'єктах відрізняються високою ліквідністю. Ми будуємо будинки в сприятливих районах з розвинутою інфраструктурою та зручною транспортною розв'язкою. Висока якість споруди і нові комунікації гарантують тривалий термін експлуатації (на відміну від старого житлового фонду, де більшість будинків вже непридатні для життя). У міру того, як мешканці обживаються в новому комплексі, і всі сусіди закінчують ремонти, вартість квартир тільки зростає.

Внесок в правильну нерухомість гарантує стабільний високий дохід, адже з роками вона тільки дорожчає, а відповідно очікування від інвестицій виправдаються!

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях