4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик

4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик

4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик

Досуг и еда
14 января 2022 14:25

Попереду купа зимових свят, а отже, є час для найціннішого — для родини. Якщо ви не фанат довгих прогулянок слизькими тротуарами та галасливих місць максимального скупчення народу, пропонуємо зручненько вмоститися вдома на диванчику перед телевізором чи ноутом і разом подивитися серіал, про який усі тільки й гомонять, а ви ще не бачили.

Ніхто ж однією серією не обмежиться — ми впевнені, що ви додивитеся до переможного кінця, тому пропонуємо заздалегідь запастися смачненьким чи зробити власноруч оригінальний перекус. Тільки гарний — щоб рука сама тягнулася за черговим шматочком.

Пропонуємо 4 види небанальних перекусів!

Цукати

Солоденьке, яскраве й корисне — різні сухофрукти й в’ялені плоди обожнюють і дорослі, й діти. Оберіть незвичні варіанти, бо їсти набридливі родзинки чи кислу курагу вже не надихає.

Слайси імбиру: для зимової пори року, коли постійно мерзнеш і завжди відчуваєш себе на межі застуди, цей перекус — те, що лікар прописав. Беріть імбир у цукрі й запивайте його чаєм. Він посилює імунітет, покращує кровообіг і процеси травлення, є чудовим антиоксидантом, тож уповільнює процеси старіння. За один раз ви, звісно, не помолодшаєте, але гостроти до серіальчику додасте.

Тільки зважайте, що дітям такі солодощі давати не варто, бо імбир може подразнювати стінки шлунку — малеча ж на одному шматочку не зупиниться.

Листки манго: продукт не з дешевих, зате дуже смачний. Можна давати й молодшим членам родини, бо фрукт цей без жодної кислинки. Продається він як сушений без підсолоджувача (це дорожчий варіант), так і в цукровій пудрі. Вважається чудовим засобом від депресії та пригніченого настрою, що взимку поширене явище. Крім того, манго багате на вітаміни й мікроелементи, що зміцнюють організм, підвищуючи опірність хворобам. І головне — це дуже смачно.

Стрілочки папаї: смужки дивовижного плода неабияк корисні. Зрозуміло, що й вітаміни у ньому є, і мінеральні речовини, й антиоксиданти, та для зимового періоду найбільша перевага його в саліциловій кислоті. Це ж природний жарознижувальний продукт, який, до того ж, має противірусні властивості! Тільки обережно, не надто захоплюйтесь, бо папая досить калорійна.

В’ялена журавлина: заморські ласощі, зрозуміло, дуже приваблюють, але не треба забувати й про власні суперфуди. Так, свіжу журавлину без наркозу не їстимеш, а от в’ялена з цукром — саме те. А якщо додати ще й кеш’ю, який своїм вершковим солодким смаком пом’якшить кислинку, перекус стане вітамінною бомбою. Застуди, цистити, проблеми з судинами й травленням — від усього червона ягідка буде рятівницею. Плюс вона додає сил і активізує мозок.

4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик

Соняшникове насіння

Так це ж національне золото, справжній український суперфуд! З-поміж швидкої їжі насіння є здоровим, смачним і недорогим різновидом перекусу: вітаміни, мікроелементи, фолієва кислота, що надзвичайно важлива для жінок. А як воно розслабляє! — Одноманітне лузання стає своєрідним антистресовим ритуалом.

Що обрати: головне — беріть натуральний еко-продукт без домішок. Ароматний і великого розміру. Якщо самі не вирощуєте соняхи на дачі, купуйте перевірені марки, краще регіональних виробників, що мають великі потужності й відповідають за якість товару.

Вибір редакції: ТМ «Сан Саныч» пропонує найкращий продукт у своїй ціновій категорії. Фермерське насіння вирощене на українських ланах. До того ж, не звичайне, а особливого кондитерського сорту — з насиченим смаком і солодкими нотками. Лузати його — суцільне задоволення, бо всі зернята великого калібру (лінійка Premium) — таке й у руки взяти приємно.

Ідеально обсмажене насіння, аромат якого подумки переносить на природу. Відкриваючи пачку й вдихаючи ці пахощі, почуваєшся наче в оазисі серед похмурого міста. Але це вже пішла якась поезія, а ми про факти.

4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик

Переваги: Торгова марка «Сан Саныч» на ринку вже 7 років і має власні виробничі потужності у Павлограді. Компанія суворо відбирає насіння вже на етапі приймання сировини, тому на виході ви отримуєте завжди якісний продукт. Відразу після обсмаження насіння фасується, щоб зберегти аромат і якнайшвидше доправити його на полиці магазинів. Якість та чесна ціна — чиста вигода.

А як же діти? А тут є приємний бонус: ТМ «Сан Саныч» увійшла в колаборацію з екогрою «Joykis врятуємо планету разом». В акційні пачки з наліпкою вкладені картки з QR-кодом. Скануйте його, переходьте у мобільний застосунок і грайте! Поки ви дивитиметеся улюблений серіал, малеча гасатиме на віртуальних перегонах, будуватиме боліди й перетворюватиме різне сміття на біопаливо. Так дитина приєднується до екотеми. Кожна картка пропонує одного героя, а взагалі їх 24. Чим більше карток, тим більше персонажів. Повтори дають посилення здібностей героїв.

Тож як бачимо, «Сан Саныч» — для родини, екоградля дитини.

Крутони

Ось так гарно називаються наші гріночки. І незвично, й цікаво. Готувати їх можна з різних сортів хліба — все залежить від вашої фантазії та уподобань. Щоб зробити оригінальну подачу, виріжте з м’якуша різні фігурки формочками для печива — тоді у вас будуть зірочки, півмісяці, ромбики чи кружечки.

Білий хліб: пропонуємо солодкий варіант з тростинним або коричневим цукром. Можна зверху прикрасити нарізаними фруктами.

Житній: чудово підсмажити на оливковій олії та змастити часниковою пастою, щоб додати збудливого аромату.

Український: для пахощів приготуйте з кмином, а зверху посипте морською чи рожевою гімалайською сіллю.

4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик

Крудіте

Зацікавились? Аякже! Крудіте називають традиційну французьку закуску з нарізаних сирих овочів. Це чудовий спосіб змусити дітей їсти корисне й те, що вони не люблять.

Що потрібно: візьміть красиву тарілку, секторами гіркою накладіть на неї смужечки чи шматочки всілякої городини, а всередині поставте піалу з улюбленим соусом: тартар, майонезом чи сметаною.

Фішка: тут головне — поєднувати різні кольори: жовтий, червоний, зелений, білий.

Овочі: селера, морква, огірки, солодкий перець, броколі, цвітна капуста, фенхель, коктейльні помідори.

4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик4 небанальних перекуси під улюблений серіальчик

Як бачимо, варіантів смачного й небанального перекусу чимало. Збирайтеся з родиною разом, лузайте або хрумтіть під цікавий серіал — так і народжуються сімейні традиції.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях