AB InBev Efes Україна збільшила декретну відпустку для всіх співробітників

AB InBev Efes Україна збільшила декретну відпустку для всіх співробітників

AB InBev Efes Україна збільшила декретну відпустку для всіх співробітників

Досуг и еда
18 ноября 2021 13:47

Компанія AB InBev Efes офіційно вводить новий стандарт відпусток при народженні дитини. Вже з листопада розширена політика підтримки батьківства запрацює в Україні.

Оплачувана відпустка для одного з батьків, який здійснює основний догляд за дитиною, буде збільшена з 18 до 26 тижнів з доплатою до повного окладу в цей період. А для другого партнера оплачувана відпустка з доплатою до повного окладу збільшиться з 2 до 4 тижнів.

"Нова політика по догляду за дитиною стала частиною більш широких зобов'язань AB InBev Efes відносно різноманітності та інклюзивного підходу. У рамках цієї стратегії компанія прагне забезпечувати гендерну рівність, покращувати баланс між роботою й особистим життям, а також зміцнювати партнерські стосунки зі своїми співробітниками", - відмітив Дмитро Шпаков, президент AB InBev Efes

AB InBev Efes Україна збільшила декретну відпустку для всіх співробітників фотоAB InBev Efes Україна збільшила декретну відпустку для всіх співробітників фото

Відповідно до нової політики покращуються додаткові умови до обов'язкової державної підтримки, так, наприклад, другий з батьків може розраховувати на відпустку тривалістю до 28 днів (зараз до 14 днів) зі збереженням 100% регулярної винагороди на період відпустки. Умови дійсні як у разі народження дитини, так і при усиновленні, і встановленні опіки над дитиною. Також програма передбачає для жінок додаткові оплачувані вихідні дні для проведення процедури ЕКЗ.

"Наша найбільша сила - це наші люди. Ми хочемо підтримати колег у важливих подіях їх життя. І ми наполегливо працюємо над впровадженням змін, які позитивно вплинуть на співробітників і галузь в цілому. Батьки повинні мати можливість обирати, скільки часу вони хочуть провести з дітьми, а ми як компанія хочемо це підтримати", - відмітила директор з персоналу компанії AB InBev Efes Ольга Орел.

Збалансувати роботу і життя не завжди легко, адже після народження дитини з'являються додаткові обов'язки. Тому компанія допоможе батькам здійснити плавний перехід з декрету на роботу. Для цього AB InBev Efes вводить розширену програму "Повернення на роботу" ­- впродовж 8 тижнів після відпустки співробітник отримуватиме 100% за 75% робочого часу.

Нагадаємо, компанія AB InBev Efes також запустила програму "Бережи Здоров'я", у рамках якої співробітники можуть безкоштовно пройти профілактичне медичне обстеження (чек-ап), скористатися широким спектром інструментальних методів діагностики та отримати індивідуальні рекомендації провідних лікарів-терапевтів.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях