Попід наукою

Афиша - Выставки - Попід наукою

Афиша - Выставки - Попід наукою

У неділю, 20 березня, у харківському ЦСМ "Єрмілов Центр" відбудеться фінальна виставка сайнс арт проектів НХШ: Сайнс Арт.Харків. Виставка є результатом співпраці сучасних українських художників та науковців на базах наукових інститутів Харкова. Протягом двох тижнів НТК "Інститут монокристалів", Фізико-технічний інститут низьких температур, Радіоастрономічний інститут та Khacker space відкрили свої двері для сучасного мистецтва.

Сайнс арт - новий напрямок у мистецтві 21 століття, що звертається до новітніх технологій і методів і, спрямований на створення художніх проектів. Цей напрямок практично не розвинений в українському мистецтві і поки що не має ані широкого кола авторів, ані системного розвитку. 
Проект НХШ: САЙНС АРТ.ХАРКІВ - перший у своєму жанрі експеримент, що пропонує розвивати сайнс арт серед нового покоління митців і одночасно залучає до цього процесу нове покоління науковців. Силами кураторів була створена платформа для співпраці з чотирма науковими інституціями, спеціалісти яких відкрили свої лабораторії та самі долучилися до створення мистецтва. 

Виставка "Попід наукою" презентує фінальні проекти учасників школи і водночас порушує питання про рівень діалогу між наукою і мистецтвом. 

Учасники: 
Наталья Блок, Катерина Бучацька, Тася Живкова, Михайло Зятін, Денис Коін, Ліза Корнійчук, Любов Куйбіда, Женя Лісняк, Марина Москаленко, Руслан Рамазанов, Ася Сеніна, Костянтин Сіренко, Борис Сухомлінов, Анна Теа, Андрій Терентьєв, Олексій Товпига, Дарина Фес. 

Нова художня школа - незалежний проект альтернативної освіти для молодих художників у галузі синергії мистецтва, технологій та науки.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях