Наоні

Афиша - Концерты - Наоні

Афиша - Концерты - Наоні

3 декабря в ККЗ "Украина" пройдет концерт "Наоні".

Національний Академічний Оркестр Народних Інструментів України (НАОНІ) виступить з унікальною шоу-програмою. Спеціально для Вас прозвучать світові музичні шедеври, якими захоплюються мільйони. Хіти таких світових легенд як The Beatles, Deep Purple, ABBA, Adele, Metallica, Depeche Mode, Pink Floyd і багатьох інших подарують Вам блаженну ностальгію. А саундтреки з улюблених кінофільмів ( "Таксі", "Місія Нездійснена" та інші) занурять в атмосферу екшена. 

НАОНI – це провідний творчий колектив України. Керує оркестром лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, народний артист України, професор Віктор Гуцал. Колектив примітний тим, що за його плечима понад 5000 концертів на всіх континентах Землі.   НАОНІ є єдиним в Україні професійним оркестром народних інструментів.  Гра в оркестрі вимагає особливої ??культури і якості виконання, це вміння музиканти виховують в собі роками.  НАОНІ довели свою майстерність і професіоналізм та показали вишуканий музичний смак, без якого їх інструментальні аранжування не були б такими приголомшливими.

Цього разу в розширеній програмі першого відділення концерту Ви почуєте найпопулярніші хіти – переможці конкурсів Євробачення.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях