Пиккардийская терция

Афиша - Концерты - Пиккардийская терция

Афиша - Концерты - Пиккардийская терция

3 ноября в ККЗ "Украина" пройдет концерт "Пиккардийской терции".

Пиккардийская терция: фото 1Пиккардийская терция: фото 1 ККЗ "Украина"

У 2017-му "Терція" святкує своє 25-річчя – концертами, гастролями і виходом нового альбому "Лети…". Ювілейна концертна програма "Піккардійської Терції" побудована на своєрідній історії української музики.

З цією програмою вокальна формація гастролюватиме восени та взимку як Україною, так і світом, зокрема у США, Канаді, Польщі.

"Ми вирішили, що зі сцени звучатиме музика, на якій ми виростали і яка вплинула на нас як на музикантів, – каже художній керівник колективу Володимир Якимець. – Тож це буде не просто святкування 25-річчя "Терції", а вечори, присвячені нашій улюбленій музиці".

"Піккардійська Терція" багато гастролює – як Україною, так і світом. Тільки у 2014-2016-их роках львівський акапельний чоловічий гурт встиг чотири рази побувати із концертними турами у містах сходу та півдня України, а також багато концертував Західною, Центральною і Північною Україною. Оксамитове багатоголосся "піккардійців" звучало у ці роки і за кордоном, зокрема в Канаді, Великій Британії, у Польщі, Німеччині, Чехії.

Билеты

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях