Гурт «Очеретяний кіт»

Афиша - Концерты - Гурт «Очеретяний кіт»

Афиша - Концерты - Гурт «Очеретяний кіт»

13 жовтня в Art Area ДК виступить гурт "Очеретяний кіт".

Гурт «Очеретяний кіт»: фото 1Гурт «Очеретяний кіт»: фото 1 Art Area ДК

У теплій, щирій "атмосфері котів" на вас чекає мандрівка-медитація чи просто приємність співіснування з котячими світами.

Цьогоріч "Коти" записали новий альбом з оптимістичною назвою "Налягай на весла", і презентуватимуть його на концерті. Особливостями збірки є не тільки класичні "котячі нариси" з буденності яскравих героїв, але й кілька дуетів. Найбільш монументальним та епічним твором є обробка народної пісні "Їхали чумаки". Разом з "Очеретяними котами" цю пісню записали гурти: "Гайдамаки", "ДахаБраха" та неперевершена Катя Chilly. 

"Очеретяний кіт" – український фольк-рок-гурт, заснований 1995 року вінничанином Костянтином Бушинським. Гурт пройшов неодноразові зміни складу. Стилістично набув цілісності на чолі з Романом Крілем десь у 1998 році, коли вийшов касетний магнітоальбом "Бурса". Попередній матеріал зберігається в невідомих архівах і є вельми цікавим. 

Далі були альбоми: електронний "Манія", фольк-панк "Коломийки", невиданий та "закопаний", російськомовний "Фаза покоя", "Мандрівка в Косаківку", та "Демидівський альбом", записаний в хаті-мазанці на "очеретяній базі" в селі Демидівка, Жмеринського району. У 2016 році вийшов альбом "20 кроків" присвячений ювілею існування гурту, а також пісні в збірці "Ой, у гаю при Дунаю", упорядник – Роман Кріль. У 2017 – реліз альбому "Налягай на весла".

Гурт ставав кілька разів переможцем фестивалю "Червона рута" у номінації "Акустична музика". Брав участь у фестивалях: "Шешори", "Мазепа-фест", "Країна мрій", "Арт-поле", "Славське-рок", "Дунайська січ", "Бандерштат", таі багатьох інших. 

Склад "Очеретяного кота":
Роман Кріль – голос, гітара;
Микола Доляк – голос, гітара, флейта, піаніка;
Володимир Войчишин – голос, бас-гітара;
Андрій Войтюк – барабани;

Білети за телефоном:  099 016 98 55 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях