"БІЛА ВЕЖА"

Афиша - Концерты - "БІЛА ВЕЖА"

Афиша - Концерты - "БІЛА ВЕЖА"

15 жовтня в арт-клубі "Корова" заспіває гурт "БІЛА ВЕЖА".

Гурт "БІЛА ВЕЖА" вирушає в осінній тур містами України. Рок-романтики завітають до міст, в яких вже неодноразово були з концертами, а також у нові міста, які вже давно чекають на виступ рок-гурту.

На концертах прихильники "БІЛОЇ ВЕЖІ" зможуть почути як добре відомі пісні, так і нові композиції, які досі не лунали на виступах гурту. Не пропустіть ексклюзив – презентацію нових синглів у вашому місті.

У складі гурту 5 музикантів. За час свого існування гурт випустив 3 альбоми та відзняв 5 відеокліпів. Останній альбом “Бути Вільним” було презентовано восени 2016 року. Цього ж року "БІЛА ВЕЖА" проїхала всеукраїнський тур на підтримку нового альбому, відігравши близько 50 концертів у 25 містах України, у тому числі на таких фестивалях як “Схід-Рок” та “Республіка”.

У творчому здобутку гурту – виступ у якості суппорту легендарного гурту "Uriah Heep", виступ на НСК "Олімпійський" на підтримку українських футболістів, а також участь у 6-му сезоні "Х-Фактор", в якому "БІЛА ВЕЖА" увійшла до Топ-5 кращих виконавців.

Музиканти активно долучаються до благодійності, беруть участь у соціальних проектах.

Наразі гурт працює над своїм четвертим альбомом.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях