Перемещение / Motion

Афиша - Концерты - Перемещение / Motion

Афиша - Концерты - Перемещение / Motion

18 квiтня в ХНАТОБу виступить сучасний балет з елементами хiп-хопу "Перемiщення / Motion".

"Українські танцівники та французький хореограф Браїм Бушелагем розпочали роботу над сучасним балетом із елементами хіп-хопу "ПЕРЕМІЩЕННЯ I Motion" у вересні 2016 року.  

Iсторiя створення балету:

На запрошення Французького інституту в Україні, французький хореограф Браїм Бушелагем неодноразово відвідував Україну з виставами, як танцюрист, а пізніше як хореограф-постановник. Захоплений професійністю і самовіддачею українських танцівників, французький Браїм планує вивести хіп-хоп на велику сцену у власній виставі, яку першими побачать українці, а потім Франція та інші країни Європи. Українським професіоналам хіп-хопу та брейкінгу, переможцям світових батлів та конкурсів – це нагода вивести досить закритий стиль, народжений на вулиці, на національні сцени не тільки України, а і Європи.  

Браїм Бушелагем обрав для нового проекту групу з 12 українських танцюристів. Їх сила характеру і рішучість привели цих танцівників на міжнародну сцену змагань із хіп-хопу. Наразі вони вирішили написати новий розділ у своїй історії, відкривши для себе з Браїмом Бушелагемом авторський хіп-хоп. Музику до балету написав молодий український музикант r.roo.

Задум:

Сцена - чистий аркуш. Квадрат 8 на 8 метрів. Як порожній екран, на якому змінюються кадри з фільму. Простір танцю, місце для креативу та хореографії, де 13 танцівників напишуть власну історію, яка не залишить осторонь нікого з глядачів. Граючи виставу у межах цього квадрату та поза ним, надихаючись переходами між відео і танцем, Браїм працює над створенням ігрового простору, поєднуючи енергію брейк-дансу та властивої йому ліричності. Таким чином, іде процес творення безпосередньо під час гри.

Сюжетна лінія цієї вистави базується на принципах кінематографічного монтажу та використанні цифрових технологій, а створені образи, що розкривають танець хіп-хоп світові -  через незвичні для нього медіа.

За одну годину актори створять "власний фільм" і покажуть його глядачам, використовуючи сучасні технології та, звісно, свою майстерність" - кажуть органiзатори.

Початок у 18:30. Тривалiсть: 1 година 15 хвилин. Цiна на бiлети: вiд 200 до 450 грн.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях