Фільм "Любов і пристрасть. Даліда"

Афиша - Клубное кино - Фільм "Любов і пристрасть. Даліда"

Афиша - Клубное кино - Фільм "Любов і пристрасть. Даліда"

З 21 по 27 вересня в кінотеатрі "Боммер" покажуть фільм "Любов і пристрасть. Даліда".

Вікове обмеження: 16+

Жанр: мелодрама.

Країна: Франція.

Рік: 2016.

Тривалість: 124 хв.

Режисер: Ліза Азуелос.

У ролях: Свева Алтіві, Венсан Перес, Ріккардо Скамарчіо, Нільс Шнайдер, Жан-Поль Рув, Ніколя Дювошель, Алессандро Боргі, Валентіна Карлі.

Сюжет: Вона була народжена, щоб стати зіркою. Вона мала магічну красу і неймовірний голос. Вона увірвалася на музичний Олімп і оволоділа серцями всього світу. Але слава і гроші не принесли їй щастя. Усе життя вона шукала справжню любов і заради неї пожертвувала усім.

Героїня фільму “Любов і пристрасть. Даліда” – жінка неймовірної краси і харизми з рідкісним голосом, що хвилює. Самою долею їй було призначено панувати в серцях і на сцені. Але їй хотілося справжньої великої любові, а в цьому відношенні Пані Удача була далеко не так милостива до своєї улюбленки. Така історія знаменитої співачки з Франції Даліди.

Успіх в професії, великі гроші, величезна популярність – все те, до чого прагнуть мільйони людей, виявляється їй абсолютно не треба і не важливо, коли особисте життя йде під укіс. А траплялося це, на жаль, не рідко.

Даліда постійно знаходилася у пошуках свого героя, який дав би їй духовну і емоційну підтримку, почуття упевненості і надійності. Але чоловіки їй попадалися слабкі, обтяжені купою комплексів і самі дуже потребуючі усебічної допомоги і підтримки. Переживати кожне нове розчарування ставало все болючіше і важче.

Робота, яка так часто рятує неудачливих в особистому житті жінок, в цьому випадку не змогла стати надійною “милицею”, і це зумовило трагічну долю співачки.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях