Відкриття NETWORчої полички

Афиша - Другие мероприятия - Відкриття NETWORчої полички

Афиша - Другие мероприятия - Відкриття NETWORчої полички

7 сентября в библиотеке Vivat пройдет открытие NETWORчої полички.

"Перша NETWORча поличка" – це спільний проект Книгарні VIVAT та літературного угруповання NETWORчі, до складу якого входять харківські поетки Юлія Баткіліна, Світанка Загреба, Анна Кисельова, Катерина Єгоренкова, Марко Терен (Мар’яна Даниленко).

"Перша NETWORча поличка" – це сучасна харківська поезія і проза; це книжки, написані різними жінками, яких поєднує любов – до слова, до життя, до мистецтва. 

Поспілкуватися з NETWORчими, почути їхні поезії в авторському виконанні, придбати їхні книжки ви зможете під час відкриття "Першої NETWORчої полички".

Відкриття NETWORчої полички: фото 1Відкриття NETWORчої полички: фото 1 Vivat книгарня

NETWORчі – літературне угруповання, що народилось у Харкові 2016 року. 
Наразі до його складу входять п’ятеро учасниць – Юлія Баткіліна, Світанка Загреба, Анна Кисельова, Катерина Єгоренкова, Марко Терен (Мар’яна Даниленко). 
За неповний рік існування NETWORчі встигли побувати гостями та організаторами багатьох поетичних та літературних заходів – у Харкові та за його межами. 

Зокрема, це "Читання на драбині", поетична вистава "Чорнотроп", гумористичний вечір "….Після слова "лопата" – на базі Харківського літературного музею; програма "Інтимна лірика під баян" - в рамках фестивалю "Тарас Бульба" у м.Дубно; виступи на "Арт-Пікніку Слави Фролової".  

Вход свободный.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях