WikiD Ukraine: Жінки. Вікіпедія. Архітектура

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - WikiD Ukraine: Жінки. Вікіпедія. Архітектура

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - WikiD Ukraine: Жінки. Вікіпедія. Архітектура

12 травня о 18:00 запрошуємо на тренінг із написання біографічних статей для Вікіпедії про жінок у царинах архітектури, містобудування та дизайну.

ПРОГРАМА:

1) Архітекторки України та Харкова – Євгенія Губкіна, архітекторка, дослідниця Центру міської історії Центрально-Східної Європи, співзасновниця ГО Urban Forms Center.

2) Пошук біографічної інформації, робота з джерелами, правила цитування та використання посилань.

3) Статті у Вікіпедії варті того, щоб бути написаними недискримінаційною мовою – Олена Малахова, кандидатка філологічних наук, директорка Гендерного центру Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, експертка Гендерного інформаційно-аналітичного центру "КРОНА".

4) Особливості написання і редагування якісних статей на Вікіпедії – Леонід Овчаренко, адміністратор української Вікіпедії, ГО "Вікімедіа Україна".

ПРО ПРОЕКТ WikiD Ukraine – це адвокаційна кампанія, яка має на меті збільшення кількості статей у Вікіпедії про жінок в архітектурі та архітектурному середовищі, а також розвиток спільноти вікіпедистів.

Більш детальна інформація

Слідкуйте за подробицями на сторінці у Facebook

ОРГАНІЗАТОРИ Проект організовано ГО Urban Forms Center та ГО "Вікімедіа Україна", у партнерстві з громадською ініціативою "Феміністична Майстерня" (Львів, Україна) та Центром гендерної культури.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях