Tik Tu, Тернопіль

Афиша - Клубы - Tik Tu, Тернопіль

Афиша - Клубы - Tik Tu, Тернопіль

29 сентября в Art Area ДК выступит группа Tik Tu.

Tik Tu – тріо із Тернополя, що вдало грається із музичною стилістикою на основі мультиінструментальної тканини, змішуючи живі інструменти з електронним саундом, граючись на живо записаними звуковими петлями та семплами, поклавши їх на живий драмс. Симбіоз synthpop, indie-pop та electronic заповнений текстовими картинками на кількох мовах одразу відкриває завісу у цікавий жанровий світ. 



М'який жіночий голос несподівано грає із іншими інструментами у межах свого текстового навантаження, створюючи особисту картинку кожної композиції. Цікаво і легко із треку в трек.

Початок 2016 року став дуже успішним для гурту, так як їх спільний з Omodada трек "All My Gods" потрапив у американський чарт "Топ 20 за 2015 рік" журналу Stereo Ambers та у британський чарт відомого блогу "The Sound of Confusion". Також Tik Tu є бажаний гість на багатьох фестивалях, зокрема на Книжковому Арсеналі, Kyiv International Short Film Festival, LwoWroclaw, Koktebel Jazz Festival, Zaxidfest та багатьох інших. На разі гурт співпрацює з американським лейблом Moon Sound Records та активно концертує з дебютним альбомом Shuma.

Билет

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Telegram, Viber, Facebook, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях